Sex v těhotenství – Tipy pro muže, kteří chtějí tu svou těhulku uspokojit lépe než kdy před tím!

Share

Její prsa jsou čím dál větší, což vás vážně bere, jenom to břicho překáží stále více. Máte strach, že jí nebo mimču ublížíte, přesto na ni chcete skočit?

Udělejte to, nebudete litovat a ona si to také (díky našim tipům) užije! 

Není se čeho bát!

Hodně chlapů se bojí do sexu v těhotenství pouštět, co kdyby se něco stalo! Ale v případě, že nejde o rizikové těhotenství, se není čeho obávat. Dělat můžete téměř všechno, pokud je to těhulce příjemné.

Nerezignujte na sex v těhotenství!

Břicho nebřicho, snažte se ji i přes její stav uspokojit, jak nejlépe to půjde. Přispějete tak k utužení vašeho vztahu i psychické pohodě budoucí maminky.

sex-v-tehotenstvi-1

Pokud s ní odmítáte spát, podepíše se to na jejím sebevědomí a zhorší se tak její nálady.

Je to o cviku

Spolu s roustoucím břichem bude stále více omezení. Už si na ni nebudete moci lehnout, na zádech se jí bude dělat špatně. Zpočátku to bude neohrabané, ale časem to vypilujete. Najdete vhodné polohy, kde ji nebude nic tlačit ani bolet.

Pokud si stěžuje na bolest prsou, dotýkejte se jich jen velmi jemně.

Dovést ji k orgasmu

Nedaří se vám ji uspokojit až k úplnému vyvrcholení? Použijte sexuální pomůcky. Správně vybraný vibrátor může vaší těhotnou partnerku uspokojit v mnoha směrech.

A když si obsluhu vezmete na starosti vy, stále si budete moci připsat body.

sexshop Růžový slon

Nejvhodnější polohy k sexu v těhotenství

– Nejoblíbenější polohy těhulek jsou na koníčka, na boku, zezadu a poloha v sedě, kdy ona je nahoře.

– Nedoporučujeme anální sex, zvláště před klasickým sexem, kdy hrozí přenesení bakterií do vagíny.

– Kromě sexu samotného, myslete i na dostatečnou dávku mazlení, masáží a povídání.

Největší chuť na sex

Obecně platí, že v prvních třech měsících je unavená, často ji trápí nevolnosti a chuť na sex je v podstatě nulová. V druhém trimestru se vše otáčí, žena je plná energie a hormonů, chce sex mnohem více než předtím. Břicho už začíná růst, tudíž začíná fáze učení se, jak na to. Poslední tři měsíce jsou zase o únavě a bolesti, chuť na sex může opět klesnout. Ale výjimky jsou časté a ženy chtějí i přes netušenou velikost břicha stále v sexu pokračovat.

Tip! Pokud se nechce prckovi na svět ani po očekávaném termínu porodu, sex může pomoc. Sperma obsahuje látky, které porod vyvolají. 

Read more

Local News