Sami na letišti? Tato appka vám najde nejen sexy spolucestující!

Share

Na letišti se může každý single dobrodruh někdy cítit osamoceně. Poradíme, jak si zdlouhavé čekání osamotě zpříjemnit a nejen to. Nová letištní appka vám pomůže se seznámit s těmi nejkrásnějšími cestovatelkami!

Krátíte si čas bloumáním po obchodech duty-free? Trpíte vedle uřvaného dítěte, které je hlasitější než váš auto alarm? Brouzdáte z jedné strany letiště na druhou a nenápadně obhlížíte ty nejhezčí kousky v mini šatech?

Klasický scénář single cestovatelů se může díky nové aplikaci rychle změnit! 

Konec letištní mizérie na dohled!

Praktická btrfly appka nabízí možnost poznat podobně smýšlející jedince, nebo lépe sexy single kočky, díky jedinému tlačítku. Je to něco jako Tinder, ale s více funkcemi a fotkami.

Uživatelé této skvělé aplikace se vyberou let, přihlásí se a pak se virtuálně potkávají s ostatními cestujícími díky funkci pro psaní zpráv.

Snadno získáte rychlý přehled o tom, kam daná slečna cestuje, kde pracuje, nebo v kolik odlétá její letadlo. 

Svede vás to dohromady se sexy kočičkami, novými kámoši nebo novými obchodními partnery. Neexistují žádná pravidla o tom, jak používat tuto appku. Klidně ji tak můžete využít i k seznámení. Za zkoušku fakt nic nedáte. A taky to bude pořád lepší, než strávit hodiny sezením v letištním bistru.

A na rozdíl od trapných konverzací na ostatních seznamkách, tady máte alespoň jednu věc společnou, a tím je čekání na let. Aplikaci tedy bez obav můžete využívat k seznamování, pokud vám však nebude vadit mít první rande v pět hodin ráno nad sklenicí teplého piva.

Další výhodou je sdílení taxi z letiště.

Věděli jste, že více jak 10 % mužů potká ženu svého života díky seznamovací aplikaci?

Read more

Local News