Šálek dobré kávy zlepší pracovní výkony vás i vašich zaměstnanců

Share

Někdo zvládne během ranního kolotoče celou řadu věcí, od tréninkového kolečka v parku, po dobrou snídani. Že to váš případ není? Vy sotva vylezete z postele a s obtížemi zvládnete cestu do práce? Pokud máte ráno málo energie, nic nestíháte a na práci se sotva soustředíte, je třeba s tím něco dělat!

Pracovní ráno je pro vás a docela určitě i pro vaše zaměstnance peklo. Přitom dostatek energie a soustředěnost jsou věci, bez nichž nemůže vaše firma fungovat. Abyste zajistili obojí, je třeba jen jedné věci!

100% pracovní výkon získáte a udržíte pomocí šálku kvalitní kávy, čaje nebo pramenitou vodou. Tyto nápoje vybudí zaměstnance k lepších výkonům a udrží jejich nasazení po celý den.

Ráno v práci usnadní dobrá káva. 

Vám udělá kávu asistentka, ale co ostatní pracovníci? Nápojové automaty zajistí oblíbené nápoje pro všechny zaměstnance.

Automaty na nápoje se vyplatí ve své firmě mít!

Chytré přístroje zvládnou rychle a pohodlně připravit teplý nápoj pro každého z kolektivu. Existuje celá řada typů a velikostí automatů na kávu, čaj nebo vodu. Vybrat si tak lze přesně takový, který bude vhodný do malé rodinné firmy i velkého pracovního závodu.

Čas na kávu nabízí všem pracovníkům odpočinek, načerpání nových sil i zvýšení soustředěnosti.

Kromě toho také tuto pauzu využijí ke komunikaci mezi sebou, což vede k vytvoření lepší atmosféry i pracovním podmínkám. 

Obsluhu automaty zvládne každý

Moderní kávovary nejsou složitá zařízení. Ať už jde o model na zrnkovou kávu nebo kapsle, snadným navolením je možné si nechat připravit výborné espresso, po obědě lahodné cappucino a díky troše mléka si zejména ženy ve vaší společnosti užijí jemnou chuť latté.

picjumbo.com_Smooth-Touch-Workspace

Ke kávě vždy voda!

Budete-li pořizovat nápojový automat, pak myslete na to, že příjem kávy či čaje je třeba doplňovat pitím vody. Kohoutková voda je samozřejmě k dispozici, ale můžete zajistit její dokonalou čistotu? Systém kohoutková plus zaručí průzračně čistou vodu bez nečistot, bakterií či zápachu chlóru.

Speciální systém na baterii dodá zdravou a levnou vodu.

Dodejte svým zaměstnancům to, co mají rádi! Nejnovější modely nápojových automatů najdete v e-shopu www.fontana.cz

Read more

Local News