S kým a proč ženy nejčastěji zahýbají

Share

Irští vědci zjistili, že ženy evropského původu zahýbají mužům až 2x více než před 50 lety! Kdy a s kým Vám, jako Evropanům, hrozí procentuálně největší pravděpodobnost nasazení parohů?

Nejčastější důvod podvodu

Jak je již známo, ženy podvádějí daleko méně než muži, to je všeobecný fakt, ovšem žádní andílci to také nejsou! Ženy podvádějí oproti letům minulým daleko více! A proč? Zde máte výpis nejčastější důvodů jejich prohřešků:

1. Málo pozornosti, vyčpělá láska

Jestliže si Vaše žena/přítelkyně začne stěžovat, že se jí málo věnujete, že si radši jdete s kamarády, nežli byste si na ní udělal čas, začněte si dávat pozor! Nedostatek pozornosti a pocit méněcennosti jsou nejčastější důvody podvodu ze strany ženy!

2. Sexuální nesoulad

Pokud Vám to neklape v posteli, je to celé špatně. Dřív, nebo později se to totiž začne projevovat a jedno z možných a pravděpodobných vyústění je podvod.

S kým ženy nejčastěji zahýbají?

1. Práce – kolega, spolupracovník

Podle studie nejvíce žen zahýbá právě s kolegy či spolupracovníky z práce. V práci (s kolegy s práce) Vaše přítelkyně/žena tráví většinou nejvíce času + společné obědy, služební cesty apod. Zde pro Vás hrozí i největší nebezpečí.

2. Váš kamarád/známý

Dost překvapivě se na druhém místě seznamu objevuje kamarád či známý! Pokud Vaše přítelkyně/žena uvidí ve Vašem kamarádovi oporu a vyspělost, může pro Vás být i nejlepší přítel velkou hrozbou.

3. Internet – Seznamka/Facebook

Na třetím místě se objevuje možnost online seznámení pomocí seznamky či sociálních sítí. Pokud se Vaše žena/přítelkyně bude cítit nedoceněná a bude ve vztahu nespokojená, může vyhledávat spřízněné duše na internetu.

4. Bývalý

Není nic jednoduššího, než napsat svému bývalému, jestli by nezašel na sklenku. Stará láska nerezaví a vzpomínkový sex tedy není úplně vyloučený!

S kým zahnula žena vám?

Read more

Local News