S čím ženy u mužů určitě neuspějí?

Share

Každého muže potěší, když o něj nějaká žena jeví evidentní zájem. Jsou-li sympatie vzájemné, může se počáteční flirtování (nedejbože) zvrhnout do vážného vztahu. Jsou však i případy, kdy je ženské balení nepříjemné. Zjistěte, v jakých situacích, zvítězí chlapský rozum nad možností sexu.

Ženy svůj sex-appeal a přitažlivost mohou dávat najevo různě, ne všechny varianty jsou však pro muže příjemné.

Co jde chlapům doslova proti srsti? 

Duck face aneb přehnané špulení rtů

I když se zdá, že tento způsob balení ženám vychází (průkopnice Agáta Hanychová), není tomu tak. Muži jsou na našpulené rty v kombinaci s kroutěním se (připomínající obtíže před průjmem) dost alergičtí. I když špulících selfie holky vyprodukují denně desítky ne-li stovky, muže už to nechává chladnými.

Jasná a jednoduše pochopitelná zpráva pro ženy: Nešpulte pusy, není to sexy!

Šišlání

“Ty ši ale klásňoulinkej“. Stačí jedna taková věta a každému chlapovi naskočí husí kůže. Kdy holky pochopí, že tímto si získají možná svého 3letého bratrance, ale ne milence nebo dokonce partnera pro život?

Jasná a jednoduše pochopitelná zpráva pro ženy: Bavte se jako ostatní dospělí lidé!

Příliš parfému

Méně je více. V případě vůně to platí dvojnásob. Nic nezpůsobí větší točení hlavy a nevolnost, než žena napajcovaná parfémem od hlavy až k patě, nejlépe pak v čekárně, posilovně nebo MHD.

Jasná a jednoduše pochopitelná zpráva pro ženy: Litry Channelu rande nezajistí!

Nezvládnutá elegance

Každý chlap se rád podívá na nekončící nohy v podpatcích. Když se však dotyčná na jehlách klátí jak nalomená jedle, je to spíše odstrašující případ bez špetky elegance a ženskosti.

Jasná a jednoduše pochopitelná zpráva pro ženy: Když na tom neumíte, neberte si je! Víc parády uděláte jistým a sebevědomým krokem. 

Alkohol a vulgarity

To jsou dvě věci, které sexy nejsou a nikdy nebudou. Každé použité “vole“ nebo “kráva“ je jasným signálem, že tady není nic, co by za pozornost stálo. Slečny by si měly uvědomit, že luxusní restaurace, ale i posezení v kavárně vyžaduje etiketu značně lišící od té v JZD Slušovice.

Jasná a jednoduše pochopitelná zpráva pro ženy: Chlapi mají rádi styl, a když ženy mají úroveň!

Detaily z ložnice

Téma sexu ukáže o člověku hodně a není tedy na škodu občas sexy konverzaci začít. Mělo by však jít o lehký závan, nikoliv podrobný popis toho, jak si to dělá růžovým robertkem.

Jasná a jednoduše pochopitelná zpráva pro ženy: Muži chtějí sami odhalit, jaké jste v posteli!

Čtěte také: Ideální žena: sen nebo mýtus?

Read more

Local News