Revoluce v pánské masturbaci

Share

Každý zdravý muž myslí na sex prý až osmnáctkrát denně. Muži jsou i více náruživí, a proto není divu, že do vývoje jejich sexuálních pomůcek byly již investovány velké sumy peněz. Doslova revolucí se v této oblasti staly umělé vagíny. V současné době se jedná o nejprodávanější sexuální pomůcku pro muže. Nic na tom nemění ani fakt, že byly původně vyvinuty pro umělé oplodňování hospodářských zvířat.

Umělé vagíny

To, že jsou umělé vagíny tak oblíbené, tkví především v použitých materiálech. Nejčastěji jsou vyrobeny z gelového nebo silikonového materiálu. Tyto látky jsou díky skvělé roztažnosti a absorpci tepla schopny nejvěrněji simulovat pocit z opravdového sexuálního styku. Na trhu je mnoho velikostí i tvarů. Dokonce vznikají umělé vagíny navržené podle živých předloh, kterými jsou pornoherečky. Nejoblíbenější jsou samozřejmě realistické umělé vagíny, od toho se však odvíjí také cena. V dnešní době již opravdu není problém sehnat vše, po čem toužíte. Pokud často cestujete, můžete si pořídit i umělou vagínu na cesty. Oblíbenou novinkou na trhu je nyní Oxana Pussy and Ass klín. Jde o erotickou pomůcku zároveň s vagínou a také s análním otvorem.

Jak správně používat umělou vagínu

Pokud jste se odhodlali koupit si nové umělé potěšení, tak další otázkou je, jak jej správně používat? Správné zacházení a údržba vám totiž zaručí i delší životnost. U většiny je potřeba nejdříve vyjmout vložku a zahřát ji v teplé, nikoli vařící vodě. Rozhodně však nikdy k zahřívání nepoužívejte mikrovlnou troubu. Po zahřátí vodou je materiál uvnitř umělé vagíny téměř k nerozeznání od té pravé. K dosažení lepšího pocitu nezapomeňte použít také lubrikační gel. Po dokončení akce na čištění vložky nikdy nepoužívejte mýdlo, může dojít k vážnému poškození materiálu, ze kterého je vagína vyrobena. K čištění stačí buď voda, nebo izopropylalkohol.

Read more

Local News