Recese, které vás (ne)dostanou

Share

Jestli si myslíte, že se můžete brát pořád úplně vážně, aniž by si z vás okolí dřív nebo později nezačalo dělat srandu, pletete se. Proto jsou muži, kteří se berou příliš vážně skutečně žalostní. Jestli tak nechcete dopadnout taky, naučte se radši hodně dělat rychle si sami ze sebe legraci. Jednak vám to patrně dost ulehčí život, a pak ženské na to taky letí.

Jak lépe dokázat světu, že se neberete vážně, než si při vaření na sebe vzít kuchyňskou zástěru s obrázkem břicháče. Tím spíš, pokud opravdu břicháč jste. Ne že by na tom bylo něco špatného, je to jenom důkaz toho, že se vám daří.

Nemusíte se bát ani vzít si do práce antistresové prso, když na vás bude práce trochu moc. Kolegové vám budou tak maximálně závidět, že si i práci máte na co sáhnout. Tím, že se nebudete stydět, dáte jasně najevo svůj postoj „Já se neberu vážně“.

Když se tento postoj naučíte, nebude vám pak dělat problém přijmout podobnou recesní hovadinu třeba jako dárek k narozeninám. A že někteří lidé kupují recesní dárky skutečně rádi, aby si vás vyzkoušeli, jak na ně budete reagovat. Hodně to o vás totiž vypoví.

Jak se k chlapům, co se nedokážou sami sobě zasmát, staví ženy? Je to jasné, není potřeba provádět ani žádné průzkumy. Nemají je rády. Každá malichernost se ho totiž dotkne, nesmí se mu nic vytknout nebo říct. Kritiku snáší špatně, a buď ho rozhořčí, nebo naštve. Jestli jste se v tomto popisu poznali a máte problém udržet si partnerku, možná jste právě identifikovali problém. Je tedy vhodný čas, začít ho řešit, aby se z vás jednou nestal zahořklý plesnivý dědula, co na všechny kolem sebe nadává, aniž by uznal vlastní chyby.

 

Read more

Local News