Razíš na pařbu a chceš zabodovat? Ukážeme ti, jaký trenky natáhnout (nejen) v pátek!

Share

Každý pátek se nese ve znamení mega párty, kdy alkohol teče proudem a sexy roštěnky jsou snad na každým rohu? Tak jak to, že si ještě nezabodoval? Na vině je nejspíš tvoje spodní prádlo.

Nauč se své nádobíčko oblékat do těch správných trenek!

Pokud se máš v sobotu probudit nejen s pořádnou kocovinou, ale taky s nahou kráskou po svém boku, je třeba dostatek odvahy, který souvisí s dostatkem promile v krvi, hlavní roli pak mají i tvé trenky a přiznejme si i to, co máš pod nimi. Teď se ale nebudeme bavit o velikosti tvého mužství, dnes to bude právě o tom spodním prádle, které může sex parádně rozjet nebo ho naopak přesunout na neurčito.

Co holky baví, co je vzruší a čím je rozesměješ?

Máš-li v pátek a kdykoliv jindy “zasunout“, je třeba odložit svůj styl a řídit se našimi tipy. Protože naše redakce je ze plná alfa samců, kteří klátí holky na počkání a rozepínají podprsenky pohledem.

trenky-na-patek-1

Asi jistě víš, že z oblasti pánského spodního prádla je ne všechno sexy, ne všechno chlapské a ne všechno praktické. V krátkosti: slipy se zase vracejí do módy, jocksy jsou dobrý akorát tak pro gaye či pro pobavení holek a boxerky to je klasika, která má styl a sluší skoro každému. Takže se podíváme právě na boxerky!

Pánské boxerky tě dostanou do hledáčku těch nejhezčích kočiček!

Boxerky jsou jistota, kterou potřebuješ. Jde o prádlo, jenž ti dodá sebevědomí, jistotu na koulích a pořádnou dávku sex-appealu. Pořídit si můžeš klasickou délku či ultra krátký střih – ten dobře zvýrazní tvé nádobíčko! Vhodnou délku boxerek poznáš i podle svého zadku!

Věděl si, že: 60% žen kouká chlapům na zadek dřív než na zbytek těla!

boxerky-na-patek

Tipy na výběr

Aby ti pánské boxerky padly zepředu i zezadu, je třeba vybrat:

přizpůsobivý a kvalitní materiál – mikrovlákno a bavlna ti koule nezapaří!

správnou velikost – velikostní tabulka ti pomůže vybrat správně!

vhodnou barvu – žlutá je barva sexu!

Máš správné spodní prádlo na dnešní večer?

Read more

Local News