Půjčka bez registru se zástavou auta? Proč ne?

Share

Dostali jste se do nepříjemné situace, kdy velmi rychle potřebujete hotovost? Nic zvláštního, stačí se podívat do domácnosti, kolik spotřebičů může vypovědět své služby! Dostat se do dluhů i nějak jinak také není nic neobvyklého. Otázkou ovšem zůstává, kde peníze co nejrychleji získat za výhodných podmínek. Alternativ je spousta. Jestliže půjdete do banky anebo některých známých nebankovních společností, s největší pravděpodobností ale bude poskytovatel požadovat buď potvrzení o příjmech, nebo bezdlužnost. Někdy i obojí. I proto se zaměříme na půjčky, jež nabízí známá autozastavárna ZASTAVUZ s.r.o.

Získejte hotovost od autozastavárny

Moderní půjčka bez registru od zmiňované společnosti se vyznačuje především velmi jednoduchým a rychlým vyřízením. Váš vůz můžete nafotit, zaslat snímky online spolu s dalšími dokumenty typu kupní smlouvy, faktur za opravu či servisní knížky a bude vám ihned orientačně naceněn. Po přistavení bude vozidlo odborně prohlédnuto, sepsány potřebné smlouvy a do nějakých zhruba 30 minut můžete mít peníze.

Zastavte vůz a odjeďte jím

Zdá se vám to nemožné? Nikoli, pokud využijete služby Money & Drive, klidně tak můžete učinit. Jedná se o standardní formu zástavy. Díky získané hotovosti rychle uhradíte potřebné pohledávky a autem budete jezdit dle potřeby dále. Potřebujete-li získat vyšší hotovost, je optimální model Money & Store. V tomto případě se auto uschová na speciálním hlídaném parkovišti po 24 hodin s tím, že je opatřeno komplexní ALL-IN pojistkou.

Flexibilní doba půjčky

Čas trvání splácení si dohodnete přímo s poskytovatelem. Po čtyřech týdnech nicméně dochází k provedení denního zúčtování. Zastavit lze bez potíží klidně letadlo, motocykl, případně loď. A účel využití půjčky? Neexistuje, což je výhodné i v tom, že můžete získat peníze na bydlení. Nových hypoték ubude, a vám se tak otevře zcela nová cesta.

Read more

Local News