První anální sex – Jak se připravit na vstup do zadních vrátek?

Share

Anální sex láká každého muže a téměř žádnou ženu. Jak to udělat, aby svá zadní vrátka otevřela a ještě si váš vstup do nich užila? Poradíme užitečné tipy.

Anální sex. Ženám se do této praktiky příliš nechce, ale doba je zlá, skvělých mužů, jako jste vy, je málo a partnerství přece přináší oběti. 

Kývla vám konečně na vyzkoušení nové sexuální praktiky? Pokud nemá být váš vstup do zadních vrátek první a také poslední, je třeba se snažit. Ať pozná, že není žádná oběť, ale vítěz!

TIP: Přečtěte si nejzajímavější návody a zkušenosti jak na anál a přesvědčte se, že anální sex si můžete užít oba dva.

Dodržením následujících doporučení si sex do zadečku nejen užije, ještě bude žadonit o další.

Jak se na první anální sex připravit?

Pořádná očista je na místě!

Ženy vnímají jako největší problém obavy z nečištění. Zatímco při běžném sexu je svůdná a vždy upravená, nejednou má poodkrýt tu část sebe sama, která obvykle zůstává za dveřmi toalety.

sexy-prdelkaJejí obavy můžete minimalizovat, ale s hygienou si musí poradit sama. Vyprázdnění, výplach sprchou a několika hodinový půst před akcí zajistí klid na obou frontách.

Pokud chcete anální sex bez nehody, tlačenkou “na posilněnou“ jí určitě necpěte.

K této praktice však patří také další hygienické návyky, které u běžného vniknutí neplatí. Dejte se pozor zejména dráždění, když nejdříve pozornost věnujete análnímu otvoru a poté se s typickým vzrušením hrnete k její vagíně. Abyste předešli přenosu infekce, je nutné si ruce nebo penis umýt a teprve poté jít “dál“. To samé platí i pro použití kondomu.

I přes zjevnou dokonalost její prdelky si uvědomte, že “konečníkové“ bakterie má i ona.

Vědomosti v oblasti anatomie výhodou!

Zopakujte si základy anatomie ženského těla. Kolem análního otvoru jsou dva svalové prstence, vnitřní a zevní svěrač. S prstem v jejím zadečku ja oba ucítíte. Zevní svěrač funguje na přání ženy, vnitřní ovládají nervy.

Svěrače drží anální vchod pevně zavřený, v případě návštěvy toalety se však uvolní. Otevření opačným směrem však tak jednoduché není. Zevní svěrač dokáže žena ovládnout, ale uvolnění vnitřního je třeba jejího celkového uvolnění a zrelaxování.

S trpělivostí “nejdál“ dojdeš!

Ta správná poloha? 

Stejně jako u každé praktiky, i u análního experimentování je třeba najít správnou polohu. Leží pod vámi schoulená do klubíčka s výrazem polomrtvé laně? Pokud jí nechcete hned z kraje vystrašit bolestí, zapomeňte i na sex zezadu, kdy ona je na všech čtyřech. Tato poloha je vhodná pro pokročilé, váš penis zajede opravdu hluboko.

Otočte si jí na záda, klasický misionář je napoprvé tou nejlepší volbou. 

Nutná opatření

Na rozdíl od její kundičky, zadeček vzrušením nezvlhne. Je proto třeba suché stěny konečníku namazat. Bez lubrikantu se o anální sex vůbec nepokoušejte, průnik na sucho by způsobil natrhnutí a odírání. Bez kondomu použijte lubrikant na olejové bázi, s prezervativem naopak volte lubrikační gel na bázi vodové.

Když se dírka uvolnit nemůže, gel či sprej pomůže. Užijete si tak parádní zasunutí do uvolněné prdelky.

Další užitečné rady najdete v našem článku Nemá ráda anální sex? Asi děláte něco špatně…

Read more

Local News