Průzkum: Jaký vliv má léto na sexuální život Čechů? Mrkněte na infografiku

Share

Věděli jste, že více než polovina Čechů (56 %) se v létě cítí šťastnější? Každý druhý má navíc pocit, že má v létě mnohem více energie. To jsou společně s dostatkem volného času důvody, proč má třetina milenců v létě větší chuť na sex.

Léto a sex k sobě neodmyslitelně patří. Prázdniny jsou obdobím dovolených, kdy máme na partnera mnohem více času než ve zbytku roku. Prosluněné dny na nás působí přímo magicky, máme chuť zkoušet nové věci a prožívat nová dobrodružství. Jsme zkrátka celkově uvolněnější.

To potvrdil i průzkum, kterého se zúčastnilo více než 9 500 milenců z České republiky. „Léto představuje čas, kdy bychom se měli cítit příjemně a uvolněně. Proto je tato část roku perfektní dobou pro experimentování.

Odvažte se a zkuste něco nového,“ radí sex expertka Alix Fox.

Češi mají v létě větší chuť na sex

Z průzkumu dále vyplynulo, že více než pětina (22 %) z nás má v létě mnohem vyšší sexuální apetit a myslí na to, jak svůj erotický život okořenit. Jste na tom podobně? Dokonce více než čtvrtina lidí (27 %) chce mít sex v létě častěji než ve zbytku roku. Chutě partnerů jsou však limitovány vysokými teplotami. Nejčastějším důvodem, proč v létě někteří lidé zažívají méně sexu, je velké vedro. Přispívá k tomu bohužel i fakt, že zkoušet nové věci se odváží pouze 13 % českých milenců, přestože právě nové hrátky vztah často „oživují“.

fakt

Stejné procento Čechů ale také tvrdí, že je pro ně letní sex na dovolené zábavnější. Takže se nenechte odradit teplotou a vyzkoušejte několik letních tipů od sex expertky, které nejen zpestří váš sexuální život, ale i příjemně ochladí během dusných veder. Nové praktiky v ložnici mohou totiž zlepšit i celkovou úroveň vašeho sexuálního života.

fakt-2

Sex expertka radí:

  • Využijte při svých hrátkách led! Vyrobte si vlastní ledová lízátka pro dospělé a pak experimentujte s doteky ledového jazyka. Můžete také zkusit svázat několik kostek ledu hedvábným šátkem společně s partnerovým zápěstím. Použití ledu v posteli je nesmrtelná klasika, která během horkých nocí příjemně osvěží!

  • Už jste slyšeli o nuru? To je stará japonská masáž, při které žena sebe i partnera pokryje od hlavy po paty vonným olejem nebo lubrikačním gelem a pak klouže celým svým nahým tělem po jeho. Tato klouzavá zábava nabízí neuvěřitelně intimní zážitek a zároveň velmi dráždivou podívanou.

  • Představa upoceného sexu během parných nocí bývá pro někoho odpudivá. Abyste se cítili pohodlněji, udržujte pomalé a smyslné tempo a vybírejte polohy s minimálním kontaktem těl – například ty, kde je žena nahoře.

  • Sprcha je v létě nejlepším místem, kde se společně zapotit!

Čtěte také: Nejoblíbenější sexuální polohy – jak Češi souloží

Read more

Local News