Prsa nebo zadek?

Share

O ženské kráse se vedou diskuze stále dokola i mezi muži. Je jasné, že každý muž má rád jiné typy žen. Někteří mají rádi blondýny, jiní zase brunety. Veliká spousta mužů také hodnotí ženskou krásu podle určitých partií na jejím těle.

Tito muži se nazývají buď „horňáky“ nebo „dolňáky“, což značí zdali je na ženách více zajímá především poprsí ale také ramena a další části ženského těla od trupu na horu, nebo partie od trupu níže především zadeček. To ovšem neznamená že by se té či oné skupině mužů líbila pouze ta určitá část ženského těla.

Zkrátka ji jen preferují o něco více a je to většinou první věc, kterou na ženě zkontrolují.

„Horňáci“

Klasický „horňák“ se pozná podle neustálé tendence zírat ženě do výstřihu. Její ňadra jsou pro něj to nejdůležitější co na ženě shledává. Horňáci mají většinou zálibu v ňadrech větších velikostí, to znamená že jim ženy s jedničkami či dvojkami neimponují tolik jako ženy s ňadry plnějšími. Tento typ mužů má i mnohem větší uspokojení z fyzického kontaktu s ňadry. Veškerá „horňácká“ filosofie vychází ze silně zakořeněných pudů z dob jejich dětství, kdy pro ně prsa představovala zdroj slasti v podobě mléka. Toto silné pudové cítění si přenesli i do dalších fází svého života, pouze se pud slasti z podoby příjmu potravy přenesl v slast fyzickou tedy sexuální.

„Dolňáci“

Ačkoliv by jste se mohli domnívat že „dolňáci“ tvoří menší procentuální podíl mezi muži, opak je pravdou. Podle průzkumů dává až 75% mužů přednost ženě s malými ňadry, ale pevným a hezkým pozadím před ženou, s velkými ňadry, ale již méně pěkným pozadím. U „dolňáku“ jsou tedy středobodem zájmu především zadek, boky a pás před horní částí těla. Záliba těchto partií vychází z vrozené selekce mezi ženami, kdy ženy s větším pozadím jsou považovány za více plodné a proto vzbuzují u mužů větší zájem.

Jste devianti?

Pokud je muž striktně, až extrémně zaměřený pouze na určitou část ženského těla a žádná jiná partie ho již nezajímá, může se jednat o projevy fetišistické fixace, která je považována za sexuální deviaci. Tito muži mají většinou krátkodobé vztahy, protože je fetiš rychle omrzí a oni mají potřebu hledat nový a dokonalejší.

Takovéto chování může být někdy až nebezpečné a člověk který na sobě pozoruje příznaky této deviace by si měl promluvit s odborníky, kteří mu pomohou.

Read more

Local News