Prodlužte svůj výkon v posteli – bez prášků!

Share

Jak zatočit v posteli se svou partnerkou, když holky bývají k neutahání? Jak prodloužit svou výdrž, abychom nebyli v sexu zahanbení? Pomoc je jednoduchá. A pro mnoho z vás je překvapení, že vám zde nebudeme doporučovat žádné zázračné chemické preparáty. Naším osvědčeným tajemstvím je TRÉNINK.

Jak prodloužit sex

Jenže ne ten s pravačkou v klíně. Tím si tolik nepomůžete. Ano trochu zocelíte svou výdrž a zlepšíte erekci… Ale to mnohdy nestačí. A s čím vlastně trénovat vaši výdrž? A tedy jak prodloužit sex? Když není po ruce partnerka, může vám pomoci prověřená erotická pomůcka pro muže.

flesh-original-stu-3Zapomeňte ale na ošklivé gelové růžové patvary, do kterých by ho nestrčil ani Robocop. Ty jsou dávno historií. A hlavně nikdy ani nepomáhaly. Pokud chcete být lepší v sexu s ženou, musíte si užívat s něčím, co je k ní co nejblíže… A to jsou umělé vagíny nové generace. Na trhu jich vyrábí hned několik známých ero-značek: Fun Factory, Tenga, Fleshlight a další.

Co je na nich jiného a lepšího? Díky pevnější vložce mnohem reálně napodobují sex s partnerkou (násobně více než vaše pravačka/levačka). Vnitřní textura s výstupy není sice podobná žádné ženské… ale o to více vás podráždí tření při přirážení. A čím déle s ní vydržíte… Tím díle vydržíte i v posteli.

Mnohé erotické hračky pro muže mají i realistický vzhled (a to i na dotek a prožitek) – vyzkoušeli jsme to za vás. Když zavřete oči a půjdete jen po hmatu… tak rozdíl prostě nepoznáte. Jemné závojíčky, vlhkost a teplo (při zahřátí hračky) – to vše zde najdete… Výrobci hraček evidentně vědí, že do reálného prožitku se vyplatí investovat.

„Za Fleshlight můžeme dát ruku do ohně – nenápadný vzhled, jemná vložka a realistické zpracování – a nikdy si nestěžuje, že ji bolí hlava…“

Citace: Redaktor Petr L. z Lascivni.cz

Mustang mezi pánskými erotickými hračkami

Alternativou ke klasickým honítkům a masturbátorům jsou speciálky s vibracemi. Ty však nejsou nejlevnější – zde však počítejte s pravidlem, že za kvalitu se musí platit. Takovým příkladem je například nový masturbátor Fun Factory Cobra Libre II.

Dva silné motorky, ergonomický tvar a solidní výkon. Skoro jako bychom popisovali nový model Mustangu viďte. A ona to skoro je taková legenda. Těchto hraček se prodávají ročně milióny. A není se čemu divit – všichni chceme svým partnerkám dopřát to nejlepší. Inspirovat se také můžete v našem článku s 10 tajnými ženskými erotogenními zonami.

Ale nejdříve musíme začít u sebe. A začít na sobě pořádně makat! A co vy? Jak vy trénujete svou výdrž při sexu? Vystačíte si s klasickou „ruční prací“, nebo využíváte novodobé pomocníky v podobě honítek a masturbátorů?

Read more

Local News