Proč muži tolik milují baculky?

Share

Hranice krásy se stále posunuje, a tak není divu, že modelky, které jsou aktuálně nejvíce žádané, jsou ty s přirozenými ženskými křivkami. Zkrátka velké zadky a pořádné dekolty frčí! Souhlasíte?

Jsou muži, kteří přímo upřednostňují ženy s plnými tvary. Proč tomu tak je? 

Milujete baculky?

Máte rád, když je ženu za co chytnout? Otáčíte se za velkými zadečky a žádné přírodní a velké poprsí neunikne vašemu pohledu? Pak jste na ženy-baculky.

Zde jsou výhody toho, když žena má nějaké to kilo navíc:

  1. Větší prsa

Důvodem, proč muži tak ochotně přehlédnou tukový polštář na břiše jsou větší prsa. Baculky zkrátka mají hodně plné dekolty, a to se především horňákům líbí.

kila-navic-zeny-012. Žádné nechutné diety

Mít doma huběňourku znamená držet nedobrovolné diety, protože obecně platí, že dietářky moc nevaří a když, to je to nějaký zelený blaf bez chuti. Díky, ale bulgur s brokolicí už ne! Raději ženu, která si umí dopřát a je to gurmánka.

3. Žádné povinné fitko

Pokud má žena sama nějaké to kilčo navíc, rozhodně se nemusíte obávat, že by měla k vaší vlastní váze nějaké výtky. S baculkou v domácnosti vám nehrozí žádné povinné tréninky v gymu.

4. Věstonická Venuše

Plné boky, velká prsa jsou znamením plodnosti. Taková žena krev a mlíko donosí vaše dítě spíš, než anorektická kostrička. Alespoň to tak tvrdí vědci.

5. Polštářek vždy po ruce

Chlapi mají obecně rádi pohodlí na gauči. Pěkně pivko do jedné, ovladač od TV do druhé ruky a pod hlavu polštář. Že není žádný polštářek po ruce? Její hezky vypapané bříško poslouží stejně dobře!

Máte rádi baculky? Napište nám svůj vkus na ženy do komentáře pod článkem!

Table of contents

Read more

Local News