Proč máme tak moc rádi prsa?

Share

Pokud se někdo muže zeptá, jaká se mu líbí prsa, vždy by měl odpovědět: „Všechna!“ Každý muž miluje dámská prsa a ten, který tvrdí že ne, je má také, nebo je jiný. To stejné platí o ženách. Neustále nám tvrdí, že jsou prsa přeceňovaná, ale jakmile mají aspoň trochu plnější dekolt, hned nám ho ukazují.

Dámská ňadra jsou zkrátka úžasná věc, která nás nikdy nepřestane fascinovat a bavit. My vám nyní přinášíme vysvětlení toho, proč nás dámské vnady tak přitahují.

1. Jsou uklidňující: Ať už mají jakýkoliv tvar, či velikost, pohled na ně nás vždy uklidní a pokud si na ně můžeme sáhnout, jsme v sedmém nebi. Prsa nás zkrátka vždy navrátí do pocitů z našeho nejrannějšího dětství, který máme upevněn hluboko v nevědomí a který nám velí vyhledávat prs pro dosažení pocitu bezpečí a klidu. To si nevymýšlíme, to je reálná psychologie.

2. Jsou symbolem plodnosti: Většina mužů preferuje větší poprsí. To je dáno opět pudy z našeho nevědomí, ty nám říkají asi toto: „Ta je má malé, ta nebude dobrou matkou, pro tak skvělé potomky jako můžeš mít ty!“ a na druhou stranu: „ Jo tak ta je má akorát. Ta bude plodná a bude dobrou maminkou pro klony tvé úžasnosti.“ Jedná se zkrátka o instinkt, kterému jen těžko poručíme.

3. Jsou to citlivé erotogenní zóny: Jsou to právě prsa, která prozrazují vzrušení ženy. Navíc se jedná o velmi citlivé erotogenní zóny, díky kterým jsme schopni přivést ženu do té správné nálady. Nikdy nás nepřestane bavit pozorovat reakci bradavek na naše doteky a laskání.

4. Prsa nás okamžitě vzruší: Při pohledu na ně máme vždy problém se vzrušením. Problém tedy nastává hlavně při návštěvách nuda pláží, či společných saun. To, že vám při pohledu na ně začne erekce, v podstatě není ani tak vaše chyba. Jedná se pouze o velmi přirozený proces, který je vyvolán silným tabuizováním těchto partií dámského těla. Například domorodé kmeny s tímto problém nemají, protože vidí prsa své ženy každý den a ne jen její. Znají dokonale prsa sousedky, její sousedky a sousedky té sousedky, a tak dále.

5. Čučení na prsa prodlužuje život: Říká se, že zírání na prsa prodlužuje život. Proto bychom měli zavést každodenní, alespoň půlhodinové, povinné civění do každé domácnosti. To bysme pak my, muži, byli téměř nesmrtelní. Avšak ženám by se to nemuselo dvakrát zamlouvat.

 

Read more

Local News