Proč absolvovat zahraniční studijní programy?

Share

Studium sice pro mnoho lidí není právě nejzábavnější činností, nicméně rozhodně jej můžeme zařadit ke smysluplným aktivitám. Rozšiřovat si vzdělaní má hodnotu samo o sobě, ale jistě je vhodné absolvovat studium, jež Vám i nadále bude prospěšné.

Zahraniční studijní programy v Čechách

Co rozhodně smysl má, jsou zahraniční studijní programy, které k dnešnímu dni můžete zahájit na několika desítkách českých škol. Tyto programy sice nejsou nostrifikovány ani dotovány státem, což znamená, že za mnoho peněz nezískáte akademický, ale profesní titul, ten má ovšem na druhou stranu velkou váhu jak u nás, tak především v zahraničí.

Kde tedy takové studium absolvovat? Nabízíme Vám služby European Business School. Naleznete u nás nejen široké možnosti studia, ale také velice zajímavé ceny. Kromě toho můžete absolvovat rovněž populární Dale Carnegie Training, což je ucelený systém kurzů s trenéry, jenž aktuálně probíhá v 87 zemích světa!

Studium MBA, LL.M a další programy

Pokud se zaměříme na konkrétní tituly, mezi nejvyhledávanější jistě patří studium MBA. Jedná se o manažerský studijní program, který mohou zahájit lidé s bakalářským titulem, anebo s dostatečnou praxí v řídící či manažerské pozici. Dále Vám nabízíme LL.M studium, tedy další postgraduální typ studia, k němuž je zapotřebí ukončené právní vzdělání, výjimečně stačí pětiletá praxe v oblasti práva.

Kromě toho lze u nás absolvovat i další studijní programy (BBA, DBA nebo MPA), přičemž platí, že v každém z nich Vás budou vyučovat pouze špičkoví odborníci s mnohaletou praxí z konkrétních oblastí. Chcete-li tedy i Vy rozšířit své znalosti, známosti i možnosti pracovního uplatnění, vše potřebné najdete na internetových stránkách EBschool.cz.

Read more

Local News