Pro správný podnikatelský drive potřebujete i kvalitní eshop

Share

Vytvoření a provozování e-shopu není tak snadné, jak se na první pohled zdá. E-shopy rostou jak houby po dešti, ale stejně rychle i končí. Za neúspěchem často stojí absentující byznys plán, nevhodný výběr e-shopového řešení, téměř nulová propagace na internetu a minimální úsilí.

Pár tipů jak provozovat profitující e-shop od úspěšného podnikatele přinášíme níže v článku.

Ing. Zdeněk Štuksa již třetím rokem nabízí profesionální služby pro maximální komfort zákazníka v oblasti průmyslové vzduchotechniky.

Kompresory a vzduchotechniku z nabídky e-shopu doporučuje až 95% spokojených zákazníků. Nouze není ani o klienty ze zahraničí.

„Jsme firma, která se zabývá konstrukcí a výrobou jednoúčelových strojů. Z tohoto dprofilůvodu jsme museli zavést vlastní sklad spousty produktů v oblasti stlačeného vzduchu. Náš nápad otevřít v této oblasti internetový obchod se ujal.

Díky tomu jsme museli oddělení prodeje posílit a tím i začít zkvalitňovat služby ohledně expedice, technické podpory. Náš internetový obchod od počátku prošel 2 velkými aktualizacemi a dnes se již zaměřujeme na naše zákazníky jejich požadavky.“

I když Vaše firma začne dynamicky růst, nezapomeňte na sobě pracovat! Inovujte rovněž i Vaše webové stránky nebo e-shop.

Internetový obchod se rozvíjí podle poptávky trhu a požadavků zákazníků“

Tvrdí pan Štuksa a s jeho týmem proto absolvovali spoustu školení PPC, SEO, internetové reklamy a naučili se, jak využívat XML feedy pro srovnávače zboží.

Veškeré zkušenosti aplikují v praxi na 100%.

„V dnešní době je potřeba zajistit pro zákazníka nejen pomoc při výběru, rychlé dodání, ale také přehled o expedici a zajištění informací po celou dobu spedice kurýrem,“ dodává pan Štuksa.

Vyberte si e-shopové řešení, které Vám nejvíc vyhovuje

Pan Štuksa zůstal i přes silnou konkurenci věrný jediné firmě. Vyhovuje mu její přehledný a pro správce e-shopu pohodlný redakční systém, který je neustále aktualizován. Navíc dokáže založit objednávku i po telefonu, příp. nabídnout zákazníkům speciálně cílené slevy.

Proto si vybral cenově výhodný pronájem eshopu, který je díky cloud webhostingu rychlý a stabilní. Navíc nabízí mobilní aplikaci pro vytvoření a správu webové stránky nebo e-shopu, takže nové objednávky a veškerou administraci má pod palcem i na dovolené.

Read more

Local News