Jak připravit ložnici na dámskou návštěvu?

Share

Se ženami je to v sexu složitější. Nedokáží se uvolnit jen tak někde, potřebují správnou atmosféru a také prostředí. Chcete-li, aby se u vás v ložnici vaše partnerka cítila příjemně a dala vám, po čem toužíte, uzpůsobte tomu vybavení místnosti.

Nemusíte zrovna předělávat celou ložnici, stačí drobné úpravy, které vás nebudou stát moc peněz. Jen čtěte dál a uvidíte.

Postel musí být čistá, špinavé prádlo odneste

Většina žen má ráda pořádek, špinavé oblečení poházené po zemi a ložní prádlo, na němž jsou vidět zbytky vaší včerejší snídaně, je opravdu neoslní. Když očekáváte ženskou návštěvu, ukliďte si aspoň v té ložnici. Nezáleží na tom, zda uléháte ještě do vaší někdejší dětské postele v domě rodičů nebo velkého lůžka pro dva, ale čistota je pravidlem číslo jedna.

Jestliže u vás slečna bude spát, situace je ovšem jiná a počítejte s tím, že na jednolůžku se nevyspíte. Popřemýšlejte o investici do nové větší postele. Nemusí být přímo manželská, stačí rozšířené jednolůžko. Podívejte se například do e-shopu Nabytek-elegance.cz, tam takové postele mají.

Přitopte si

Říkáte si, že v chladu se k vám bude aspoň pěkně tulit, abyste se navzájem zahřáli? Omyl, ve studené místnosti se spíš nikomu nebude chtít svlékat. Ideální teplota ložnice se pohybuje mezi 20 a 23 °C, při vyšších hodnotách byste se mohli příliš potit, navíc je prokázáno, že muži mají ve velkém horku potíže s erekcí.

Nachystejte správnou atmosféru

Zavřete okno, abyste měli 100% soukromí, vyžeňte domácího mazlíčka, a jestliže bydlíte s rodiči nebo máte spolubydlící, zamkněte pokoj. Pokud chcete své dámské návštěvě připravit překvapení, zapněte tichou hudbu a zapalte svíčky. Takové atmosféře snad žádná žena neodolá. Zbavte se také všech rušivých elementů, telefon dejte do tichého režimu. Jediné, co zůstává povolené, je televize. Když si na ní pustíte hokej, samozřejmě se nedočkáte toho, po čem toužíte, ale romantický film nebo jakýkoliv jiný žánr, který máte oba rádi, může přispět k vašemu vysněnému cíli.

Read more

Local News