Přestaňte se trápit bolestmi zad a pořiďte si kvalitní kancelářské křeslo

Share

Pracujete v kanceláři a trápí Vás často bolesti zad? V tom případě je důležité nejprve hledat chybu v tom, na čem sedíte.

Možná máte dojem, že Vaše křeslo kancelářské je tím správným. Jste si tím ale jisti? Opravdu kvalitní křeslo musí splňovat několik zásadních požadavků. Pokud je nesplňuje, tak ač Vás třeba toto křeslo stálo nemalé peníze, měli byste ho vyměnit.

O jaké požadavky se jedná?

V první řadě je to jistě anatomický tvar sedáku. Ten musí být navíc dostatečné pohodlný a široký. Oproti kancelářským židlím mají křesla tu výhodu, že je možné je polohovat. Můžeme si tak ulevit změnou polohy a nenamáhat tak stále stejné svaly. Pro správné držení celého těla je také velmi zásadní nastavitelná výška sedáku. Stejně tak i nastavitelné područky, které nám mohou pomoci od tenisového lokte, který je velmi častým problémem lidí pracujících na počítači. Pokud je křeslo možné otáčet o 360°, je to také velká výhoda, která nám umožňuje snadný pohyb okolo stolu. Stejně tak i kolečka na podvozku. Podvozek musí být také stabilní, aby vydržel celodenní zátěž.

Dalším bonusem může být odpružení při dosedu, které tlumí náraz, jenž by mohl našim zádům uškodit.

Pokud tedy hledáte to správné křeslo, které bude přesně splňovat všechny tyto požadavky, potom pro Vás máme skvělou zprávu. Přinášíme Vám široký výběr křesel kancelářských, stejně jako kancelářských židlí. K tomu Vám přinášíme ještě mnoho výhod. Jaké to jsou?

    • Doprava zdarma
    • Záruka 7 let
    • Zboží skladem – rychlé dodání
    • Skvělé ceny

Abychom naše křesla udělali ještě dostupnější, přinášíme Vám výhodné nabídky, jako například 1+1 zdarma, které najdete v kategorii kancelářské židle akce.

Dopřejte úlevu svým zádům i celému tělu a pořiďte si kvalitní křesla do kanceláře.

Read more

Local News