Překvapení pro ženu jménem kabát

Share

Udělejte radost své drahé polovičce a darujte jí něco, co nebude čekat. Zatímco květiny rychle uschnou a po čokoládě si zase bude stěžovat, že je tlustá, když jí darujete kabát, uslyšíte jen samé pozitivní věci.

Dámský kabát není těžké vybrat a přitom je to něco, co dámy rozhodně nečekají, že jen tak dostanou. Zároveň je to věc veskrze praktická, dá se nosit jak ke kalhotám, tak k šatům a žena v ní stále bude vypadat elegantně. Dejte najevo své ženě, že pro vás dámou a kupte jí jako překvapení kabát.

Stačí, abyste si nenápadně zjistil její velikost, a potom nezapomněl zhodnotit těchto pár věcí:

Kabát na které roční období?

kabatNejdřív ze všeho se podívejte z okna ven. Od toho, jaké je právě roční období, se budou odvíjet určité specifické vlastnosti a detaily kabátu, na které byste neměl zapomenout. Nejlepším materiálem na dámský kabát je určitě vlna, ovšem na jaro a podzim nevadí ani různé příměsi. Takový kabát by měl být vzdušný a nepromoknout příliš snadno. Pokud sháníte kabát na zimu, sáhněte hlouběji do peněženky a vybírejte nejlépe mezi kašmírovými kabátky, které neprofouknou, drží tvar a hlavně vaši partnerku zahřejí.

Gnóm, skřítek nebo gotička?

Jablko, hruška, chilli paprička,… Nebojte, nenacházíte se v zelinářství, stále mluvíme o kabátu pro vaši ženu. Teď se ale budete muset zaměřit na to, jakou má partnerka postavu. Jednoduše řečeno – gotické kabáty alá Neo budou sedět ženám s vysokou a hubenou postavou, ženám skřítkům nebo gnomům s menším bříškem budou pasovat kabáty kratšího střihu.

Výhodou kabátů je určitě vysoký límec a kapuce, abyste to neměl tak snadné, až své partnerce budete za krk házet sněhové koule. Při koupi dámského kabátu se nemusíte bát vybírat mezi výraznějšími barvami, jako je červená, žlutá či modrá.

Jistotou jsou kabáty černé a hnědé.

Read more

Local News