Pracovna nebo trucovna? To je jedno, hlavně, když je vybavená tím správným kancelářským nábytkem!

Share

Chlap je chlap. Někdy se mění v bussinessmana, někdy ve vlka samotáře, jindy zas potřebuje místo k poslechu hudby nebo k přečtení novin. Ať jste v pracovním nasazení, či vás čeká chvíle odpočinku, pracovna/trucovna je ideálním místem, kam sama sebe “zaparkovat“.

Aby vám váš home office a váš pánský pokoj v jednom přinášel pocit bezpečí, pocit uklidnění, či vás naopak nabíjel energií k práci, je třeba dvou základních věcí. Tím prvním je kancelářské křeslo, židle, jak chcete. Druhá nejpodstatnější věc je pak pracovní stůl, deska, na níž budete tvořit, měnit a budovat.

Abyste se ve svém kanclíku cítili dobře…

Dobrý pocit při práci u pc vychází z pohodlí a funkčnosti kanceláře. Když získáte při práci dobrý pocit, automaticky se vám tak zvýší pracovní výkon, aniž byste a to vlastně nějak moc usilovali. Vše je ovšem podmíněno kvalitním, “zdravým“ a funkčním nábytkem do kanceláře.

kancelarsky-nabytek

Nábytek do kanceláře skladem je pro vás připraven na www.kancelar24h.cz

Pohodlně se usaďte

Sedací kancelářský nábytek určuje, jak komfortně vám bude, jak moc budete po práci unavení i jak vaše kancelář “vyzní“, co se celkové atmosféry týká. Na výběr máte klasiku v podobě kancelářského křesílka, ale problém sehnat není ani designovou židli, stoličku či polstrované křesílko.

“V práci, pohodlně a fit? Myslete na zdravé sezení!“

Ideální křeslo či židle do kanceláře splňuje následující body:

  • dostatečně velká opěrná část s opěrkou na hlavu
  • opěrky na ruce nabízejí příjemné opření a nabízejí odpočinek rukám v klidové poloze
  • sedadlo židle je ergonomicky tvarované a přizpůsobuje se vašemu posedu a současně jej vyrovnává do zdravé pozice

Rozmístění vybavení ovlivní celkovou atmosféru

Při zařizování pracovny si promyslete jednotlivé kombinace a sestavení. Důležité je vzít v potaz půdorys místnosti, její umístění okna a dveří. Stůl by měl mít “čestné“ místo, kde se budete cítit jako pán tvorstva, budete v bezpečí a budete rovněž držet kontrolu nad pohybem v místnosti.

“Nikdo nechce být při práci překvapen zezadu ani rozptylován aktivitou druhých.“ 

Chcete více odborných informací a snadnou možnou nákupu? Nábytek do kanceláře a vše kolem něj nejdete na www.kancelar24h.cz

Read more

Local News