Povyšte svůj sportovní tým z čutálistů na profíky!

Share

Dali jste s kámošema dohromady sportovní tým a s blížící se létem začínáte brát trénink zase o něco vážněji? Pokud má být letošní sezóna zdaleka nejlepší v celé vaší historii, chce to dostatek členů a hlavně týmové sladění “mysli a těla“.

Co to znamená? 

V rámci týmového myšlení je třeba u každého člena vzbudit silný a trvající zápal do hry. Sladění těla je pak snadné, stačí celé té vaší partě koupit dresy a ukázat tak, že vaše hra není žádná amatérská čutaná.

Pořiďte svému týmu sportovní dresy, které vystihnou vaší energii, vaše soustředění, a které vás pod jednou barvou dovedou k vytouženému vítězství

Kvalita nestojí tisíce!

Kontaktní sport je o srážkách s míčem i soupeři, vaše dresy musí být na tyto souboje připravené. Kvalitní materiál je samozřejmost. Nechcete přece nějaké hadry na jeden zápas. Když už si budete ty nové dresy kupovat, tak ať něco vydrží!

dres-xfer

Pánské sportovní dresy od Xfer.cz jsou pověstné svým kvalitním provedením, vyladěným designem a vážně rozumnou cenou. Foto: sport set Salas

Vlastní výšivky a potisky vás odliší

Vybrali jste si z bohaté nabídky barevných provedení na Xfer.cz? Ještě před tím, než objednávku na lehké a prodyšné dresy odešlete, zamyslete se se svým týmem, jestli není ten správný čas na vyšití vašeho klubové loga, sponzora, jména nebo čísla jednotlivých hráčů?

Bylo by přece pěkné mít na zádech své jméno a vepředu logo svého týmu! Přesně jako profíci v televizi.

Táhněte na hřišti za jeden provaz a vyhrávejte!

V případě, že jde morálka týmu tzv. do kopru, je čas na vzpruhu. Pomoc může nový trenér, ale my sázíme na nové dresy. Ty spojí týmového ducha a dají hře smysl.

Objednejte samotný dres, nebo lépe ucelený set sportovního oblečení – dres, trenky, stulpny pro každého hráče.

Pocítíte ten rozdíl! Na vaše zápasy přijde mnohem více fanynek a dobrá pověst vašeho týmu bude spolu s každým vyhraným bodem hřát u srdce!

Read more

Local News