Potřebujete FOFRem přepravit nadměrný náklad? Poradíme

Share

Situace se má asi tak, na dvorku vám stojí nadměrný náklad a vy ho potřebujete rychle a bez rizika převézt? Chcete, aby dopravce dodržel slíbené podmínky a nadměrnou zásilku převezl včas a v bezvadném stavu? Dáme tip, na koho se v tomto případě obrátit.

Velký náklad, velký problém? Řešte situaci jako pravý chlap!

Dosavad jste měl s přepravci jen samé problémy? Není divu, že vám tedy nadrozměrná přeprava dělá vrásky. Zbytečně! FOFR je velmi rychlá a spolehlivá firma, která se zabývá kamionovou a paletovou přepravou v rámci tuzemska i zahraničí.

Nechte si FOFRem vytrhnout trn z paty!

fofr-preprava

Bezproblémová přeprava

Firma vznikla spojením osmi zkušených dopravců a zaplnila tak mezeru na českém trhu právě svou specializací na přepravu nadměrných nákladů a zásilek, jenž spadají pod dohodu ADR o nebezpečném nákladu.

Neobejde se váš náklad bez individuálního dohledu a manipulace? Kontaktujte český přepravní systém a přeprava nadměrných nákladů bude elegantně vyřešena.

Co to znamená pro vás?

Přeprava balíků o váze deseti nebo několika set kilogramů není problém. Firma najde optimální řešení pro vaše potřeby i váš náklad a zajistí kompletní servis – převzetí, převezení do depa a odvoz na místo určení v domluveném čase a 100% pořádku.

“FOFR přepravuje zásilky, které nezapadají do služeb velkých poskytovatelů.“

Tohle nemá konkurenci!

Osm silných partnerů, osm přepravců, kteří spojili své služby a zkušenosti v jeden skvělý celek nabízející přepravu zásilek v rámci ADR, doručování balíku na dobírku, monitoring zásilek, potvrzení o dodání a další doplňkové služby.

To je všechno pěkné, ale vás zajímá, kolik vás bude bezproblémový průběh dopravy stát? Na stránkách firmy FOFR najdete praktický kalkulátor přepravného, kde za pár minut zjistíte, na čem jste.

Další informace o speciálním přepravním systému najdete na  webu www.fofrcz.cz

Read more

Local News