Podnikáte z domu? Ušetřete na počítači a pořiďte si repas

Share

Nejen firmy pořizují svým zaměstnancům repasované počítače a tiskárny, aby ušetřili. Pokud podnikáte z domu, můžete repasovaného stroje využít také. Na klasickou kancelářskou práci bohatě stačí a jeho pořízením ušetříte nejen peníze, ale i životní prostředí.

Kvalitní a stále výkonné stroje

Repasované stroje většinou pocházejí z kanceláří velkých firem a úřadů, které musí jít s dobou. Po čase proto vyměňují starší počítače za novější. Přitom s původními stroji vůbec nic není a vydrží ještě spoustu let výkonné a funkční. Najdete mezi nimi počítače kvalitních značek, které byly koncipované na dlouhou dobu a jsou tak mnohem výkonnější než levné low-endy. Můžete si vybrat například z nové modelové řady Dell OptiPlex 9020.

Značka Dell je velmi spolehlivá a málo poruchová, pro domácí kancelář je proto ideální volbou. Počítače řady Dell OptiPlex 9020 jsou moderní a především kvalitní. Na trh se dostaly teprve v polovině roku 2013, při pořízení v letošním roce si tak můžete být jisti, že stroj není starší tří let. Pokud jste se tedy doteď repasům vyhýbali, protože jste měli pocit, že jde o zastaralé a nevýkonné stroje, Dell OptiPlex 9020 vás vyvede z omylu.

Pohodlná obsluha a špičkové technologie

Kvalitní komponenty a pokročilé technologie zaručují, že se vám na repasovaném stroji bude dobře pracovat. Počítačová skříň se pohodlně otevírá a umožňuje vám jednoduchý přístup ke všem komponentám bez potřeby použití nářadí. Modelová řada Dell OptiPlex 9020 láká na mnohem vyšší výkon a lepší chlazení díky pozměněnému chladiči CPU (centrální procesorová jednotka) a novému uspořádání některých komponent.

Dell OptiPlex 9020 umožňuje VPN (Virtual Private Network) připojení, které se často využívá k bezpečnému navázání komunikace s firemní doménou přes běžné internetové připojení. Technologie WiDi Pro umožňuje bezpečné bezdrátové sdílení obsahu na další zařízení v rámci zabezpečené firemní sítě, ať už se jedná o prezentace či videa. Díky zabudovaným Wi-Fi tagům navíc snadno naleznete a připojíte se k síťovým tiskárnám, projektorům a dalším prvkům firemní sítě.

Zda tyto prvky využijete, záleží jen na vás. Modelová řada Dell OptiPlex 9020 se skvěle hodí nejen do kancelářského prostředí, ale i pro ty, co pracují z domova. Dell OptiPlex 9020 je důkazem, jak kvalitní mohou repasované počítače být, pokud se udělají pořádně.

 

Read more

Local News