Plánujete výlet či dokonce svatbu? Víme, kam zavítat

Share

Také milujete cestování a hlavním vaším problémem je to, že nevíte, jaké ubytování rezervovat?

V tomto případě doporučíme navštívit Slovensko a zabookovat si komfortní ubytování Žilina. Právě zde, konkrétně v hotelu Galileo rozhodně nebudete zklamáni. A to jak pro kvalitu pokojů, tak pro výjimečnou gastronomii, ale také skvělý a ochotný personál. Navíc vás nadchne i to, že je hotel skvělým výchozím bodem pro poznávání zajímavé přírody v okolí, tak i pro poznávání zajímavých míst, které jsou součástí města.

Na mysli máme hlavně ty historické stavby.

Skvělé místo i pro vaši stavbu

Rozhodně nebudete první ani poslední, kdo do hotelu zavítal a v budoucnu si ho vybral i jako místo, kde se konala svatební hostina. Je to hlavně pro onu skvělou gastronomii, ale také špičkové zázemí. Navíc romantická svatba v Žilině nenadchne jenom po této stránce. Jenom málokdy by odolal říci ANO v některém z krásných místních kostelů. A tak pokud plánujete pro vaši partnerku něco skutečně výjimečného, potom si buďte jisti, že tímto slovenským městem rozhodně chybu neuděláte a na svůj svatební den budete ještě hodně dlouho vzpomínat. Plánujete-li svatbu, svatební fotograf Praha vám pomůže.

A to samozřejmě v pozitivním duchu.

Na co také nezapomenout? Na zábavu

Co ke každé svatbě také patří, to je nejenom romantický obřad a dostatek vynikajícího jídla a pití. Patří k němu také dostatek zábavy. A jak to udělat, abyste si ji mohli dopřát i vy?

Nejlepší je muzika a tanec. A jak na to? Stačí myslet na jediné, a to na fakt, že hudební nástroje vás roztancují, a díky nim můžete vy i vaši svatební hosté udržovat zábavu třeba až do brzkých ranních hodin. A poté se lze teprve odebrat do vašich pokojů. A jaké jsou nástroje, které by neměly žádné správné svatební kapele chybět? My to víme a tak vám to chceme poradit.

Zcela určitě je to: Elektrická kytara, Basová kytara, Bicí souprava, Klávesy

Read more

Local News