Pissing neboli zlatý déšť aneb Proč je dobrý někdy zmoknout!

Share

Možná jste na zlatý déšť narazili v péčku a možná vám tohoto “zlatého“ brouka nasadil do hlavy kamarád. Ať tak či onak, nedá vám pissing spát, toužíte po jeho vyzkoušení? Není na co čekat!

Chcete pissing neboli zlatý déšť, šampaňské, vodní sport vyzkoušet? Tak do toho! Dáme vám tipy, jak právně “zmoknout“!

Jak si o to (proboha) říct?

Pissing je populární erotickou praktikou, které se věnují mnohé páry. I vás láká zmoknout zlatým deštíkem, či snad chcete pořádně pokropit svou milovanou? Vy úchylové! Mají-li se vaše touhy stát zkutečností, je třeba na to jít pomaloučku, polehoučku…

Fáze záchodového sblížení

1. Začít před ní čůrat – Máte spojený záchod a koupelnu? Pak odhoďte zábrany a začněte před ní čůrat. Dobrou známkou je, když se nebude otáčet zády.

2. Vyzvat jí ať před vámi čůrá také – Potřebuje nutně na záchod? Využijte toho a zaclánějte. Nikam neodcházejte, ona nakonec nevydrží a bude muset vykonat potřebu chtě nechtě a před vámi!

Povídková fáze

1. Zkušenosti kamarádů – U vínka jí začněte vyprávět o tom, jak vám kamarád popisoval, jak ležel ve vaně a jeho přítelkyně se na něj vyčůrala a vás to samozřejmě hrozně láká vyzkoušet! (I když chcete spíš čůrat vy na ní, je třeba začít obráceně. Málokterá žena by rovnou přistoupila k té více ponižující roli.)

2. Zkušenosti jejích kamarádek – Nenápadně vyzjistěte (třeba od partnerů), která z jejích kamarádek pissing zkoušela nebo ho dělá pravidelně. Tu pak poproste, jestli by se nemohla o své pozitivní zážitky s vaší přítelkyní podělit.

V 60% se holky po sobě opičí a snaží se to mít ve své posteli stejně žhavé jako ostatní kamarádky.

piss

Fáze pokusů a omylů

1. Zdraví a hygiena – Vždy dbejte na čistotu a nikdy pissing nedělejte pokud je jeden z vás nemocný!

2. Raději do koupelny – Nejlepším místem pro vaše zlaté hrátky je koupelna, rozhodnete-li se pro koberec v obýváku nebo postel, použijte igelit a savé ručníky.

3. Aby nebyl zlatý déšť tolik zlatý – Před akcí vypijte oba alespoň litr vody, tím pročistíte organismus a moč bude čirá bez specifického zápachu.

4. Dobrý výhled – Každého, koho bere piss, hodně vzrušuje, když vidí přímo tam, odkud moč vytéká. Poproste jí, aby se oholila nebo si jí oholte sami.

5. Netlačte na pilu – Poprvé to bude boj. Psychický blok, ale i vzrušení může celou tu močící srandu zkazit. Berte to s humorem, čůrat nejde na povel. Když se to nepovedlo dnes, povede se to příště.

Držíme pěsti a přejeme hodně zlatých zážitků 

Read more

Local News