Péče o vzhled – Pár tipů, které ti zajistí pleť hladkou jak dětskou prdýlku

Share

Moderní chlap nesmrdí a není zarostlý jako orangutan. Pokud tento názor nebereš, následující tipy ti toho asi moc neřeknou. Každopádně, chceš-li alespoň nějaký zájem ze strany opačného pohlaví, měl bys o sebe trochu pečovat.

Žádná ze sexy slečen nechce mít vedle sebe muže, který má tvář plnou bědarů, ramena bílá od lupů a smrdí až za roh. Pokud jsi to ještě nepochopil, pak se budeš prát s neúspěchem u žen i na pracovních pohovorech.

Nikdo po tobě nechce, aby si měl toaletní skřínku narvanou kosmetikou, ale něco v ní mít můžeš. 

Vyznat se kosmetice je pro chlapa těžké! Tohle ale potřebuješ!

Pryč jsou doby, kdy jsi si vystačil se sprchovým gelem, šampónem a pěnou na holení. Abys na tváři neměl plno “zanícených pokladů“, je třeba pleť pravidelně čistit.

Potřebuješ → Čistící gel

Další důležitou věcí, co se péče o mužskou pleť týče, je hydratace. Ráno si máznout nějaký ten krém na face je otázkou minuty, získáš však hodně. Tvá pokožka bude jemná na dotek a bude vypadat mladistvě a zdravě.

Potřebuješ → Hydratační krém

pece-o-muzskou-pletV zimě pak trápí rozpraskané rty. Prkotina, říkáš si? Umíš si představit, že by tvé rozpraskané rty chtěla nějaká slečna líbat? Kromě toho na rty se dívá každý, s kým mluvíš. Rozpraskání zabráníš jedním máznutím.

Potřebuješ → Balzám na rty bez vůně a zabarvení

Po tom, co se postaráš o obličej, jsou na řadě tvé vlasy. Rozhodně používej kvalitní přípravky, nejlépe přírodní. Nadměrné mytí, používání šampónů a stylingových přípravků způsobuje kožní problémy i ztrátu vlasů.

(Mimochodem, věděl jsi, že: plešouni připadají některým holkám zatraceně sexy?)

Potřebuješ → Kvalitní přírodní šampón na vlasy

Nebo by tě mohla zaujmout  metoda No Poo

Read more

Local News