Opomíjené erotogenní tóny: Zažehněte v ženě plamen vášně

Share

Sex by měl být nedílnou součástí každého vztahu. Přiznejme si to, vztah bez sexu je, alespoň pro nás muže, poměrně frustrující záležitostí. Avšak případů, kdy se partnerka svému muži nechce oddávat tělesně, je mnoho a určitě by měly být řešeny.

Jejich důvody mohou být různé, jedním z nich je i partnerčina nespokojenost se samotným aktem. Pokud váš sex probíhá stylem „rychlovek“, určitě se vám brzy omrzí a pokud ne vám, tak vaší partnerce určitě. Z toho důvodu by jsme měli klást důraz na petting. Tedy milostné mazlení, při kterém se partneři nejrůznějším způsobem dráždí a stimulují své erotogenní zóny. Zóny, jako jsou krk, bradavky a pohlavní orgány, jsou již notorický známé. My se však nyní podíváme na místa, jejichž stimulace může vaší partnerku nejen rozvášnit, ale také příjemně překvapit.

Kolena
Možná to zní překvapivě, ale právě kolena jsou jedním z míst, jejichž stimulace dovede partnerce pořádně rozproudit krev v žilách. Velmi citlivé jsou zejména oblasti čéšky a také tzv. podkolenní jamky. Na ní se totiž vyskytuje jen velmi slabá a citlivá kůže, která překrývá velmi citlivá místa. O čéšce se zase tvrdí, že je to jediné místo na těle, kde je skutečně co okusovat.

Venušin pahorek
Velmi citlivé místo, které milují snad všichni muži, ale většina z nich ho při laškování s partnerkou úplně přehlédne a věnuje se o něco nižším částem. Pro ženu je velmi příjemné, pokud si budete hrát s chloupky na tomto místě, různě ho masírovat a hladit. Velmi vhodné je také použití nejrůznějších olejíčků, díky kterým bude tato část ženského těla vláčnější a ženu tak můžeme přivést až do extáze.

Čelo
Další, na první pohled nedůležitá, část lidského těla při sexuálních hrátkách. Nenechte se však mýlit. Toto místo je ve skutečnosti jako stvořené pro masáž a stimulaci. Pokožka je zde pokryta celou řadou nerovových zakončení. Stimulací této oblasti hlavy se vyplavují hormony jako dopamin a serotonin, které člověka dostávají opravdu do varu.

Rty
Líbání by mělo být součástí každého pohlavního styku. Podle vědců by se měl pár líbat alespoň pět minut před zahájením samotného styku. Intenzita polibků by se měla postupně zesilovat a v krajní fázi je vhodné připojit i prsty, což prožitek partnerů katapultuje do úplně jiné roviny. Velmi smyslné je i jemné kousnutí a zatahání za rty. Pamatujte však, že vše musí být prováděno s citem a něhou.

Read more

Local News