Obličejové rysy, po kterých ženy touží

Share

Zajisté se Vám to již také někdy stalo. Vyšli jste si se svým kamarádem ven za zábavou, a celou dobu se ženy na něj jen lepily, ale Vy nic. A přitom Váš přítel působí jako vagabund, majetný také není a podle Vás jeho obličej připomíná spíše prase zkřížené s opicí než Jamese Bonda. Někdo to prostě má ve svém obličeji vtisknuté a my si nyní tuto záhadu vysvětlíme.

Rty
Nemáme nyní na mysli tedy rty jako takové, ale žlábek táhnoucí se od nosu k hornímu rtu. Je dokázáno že ženy mnohem více imponují muži, kteří mají tento žlábek výrazný, než muži bez něj. Pokud výrazný žlábek vlastníte, měli by jste být v pohodě. Ale pokud je sotva rozeznatelný máte problém.

Knír
Problém s absencí onoho magického žlábku se dá dohnat knírem. Knírek který ležérně zakrývá horní ret je pro některé ženy vzrušující a může zahaluje lehkým tajemnem. Samozřejmě, že nemáme na mysli hustý knír typu Ned Flanders. Řeč je o lehkém strništi, které ženě napoví co od Vás může očekávat.

Brada
Brada je také velmi důležitá část mužského obličeje. Muž, který je přírodou obdařen krátkou širší bradou, nejlépe s takzvaným pahrbkem mužnosti má vyhráno. Právě tento pahrbek totiž ženě přímo říká že jeho majitel je schopen zaškrtit tygra jednou rukou a tou druhou kutat uhlí. Mnoha ženám imponuje, avšak najdou se i takové, které pahrbek odpuzuje.

Uši a nos
Tyto dvě zdánlivě nespolečné části mají v podstatě společné jedno pravidlo. Pokud je velký je to sexy. U nosu toto pravidlo platí zcela jednoznačně, ženu bude přitahovat více heroicky rýsovaný zoban, než malý uťápnutý knoflíček. U ucha se toto pravidlo soustřeďuje na lalůček. Pokud má muž dostatečně veliký lalůček, na 3-4 náušnice, je to pro ženu znamení že je dobře stavěný a s takovým mužem chce žena být.

Oči
Oči jsou ze všech těchto části obličeje asi to nejdůležitější. Muž s šedomodrýma očima ženu nejvíce zaujme při delším a opakovaném kontaktu, avšak pro první momenty poznání jsou nejvhodnější oči čokoládové barvy. Ale podle průzkumu nejvíce žen naprosto propadá mužům s očima téměř až černé barvy.

Read more

Local News