O čem rozhodně nemluvit před svou novou přítelkyní

Share

Běžně se lidé seznamují, dávají dohromady a také rozcházejí. Naší uspěchanější dobou je tento proces stále rychlejší. Musíme se ale vyrovnat v novém vztahu s předchozími partnery toho druhého. I když vaše přítelkyně bude tvrdit, že to tak není, bude se snažit dozvědět se toho co nejvíc o vaší bývalé známosti. To, co se může dozvědět, ji může nehorázně štvát a může v ní vyvolat velkou žárlivost. Co to tak asi může být? Na co si dávat pozor?

1. Nesrovnávejte ji s bývalou

Zaručeně nejvíc můžete svou přítelkyni naštvat, když ji budete všemožně poučovat, co jak má dělat, jak má vařit a HLAVNĚ jak se má chovat v posteli. Jestliže budete její chování a dokonce i ji přirovnávat s vaší ex přítelkyní, je to zaručená cesta ke konci.

2. Nevzpomínejte na pěkné časy s vaší ex

Když začnete vaší dívce vyprávět o tom, jak jste se měli se svou ex výborně, jak jste si užívali dovolené u moře, potápění na Novém Zélandu… a ji mezitím berete na výlet někam pod stan, tak zaručeně i tu nejrozumnější, nejmírnější a nejméně žárlivou ženu donutíte žárlit jen svojí hloupostí. Musíte si uvědomit, že ženy chtějí slyšet, jak právě s nimi zažíváte nejlepší a nejkrásnější chvíle svého života.

3. Nelitujte se

Zapomeňte na pořekadlo, že ženy milují více muže se zlomeným srdcem. Samozřejmě se z počátku zdá být každá žena ráda, že vás může potěšit a nahradit bývalou partnerku. Ale vracením se do minulosti a nekonečném stěžování, jak k vám byl život nespravedlivý, neuděláte na vaši novou přítelkyni dojem. Naopak nabude dojmu, že ona není to nejdůležitější ve vašem životě. A to jistě víte, že každá žena chce být vždy na prvním místě.

4. Nemluvte o jejím příjemném vztahu s vašimi rodiči

Trefou do černého samozřejmě bude, když jí začnete vyprávět, jak vaší ex milovali vaši rodiče. Ona ví, že když si rodiče zvyknou na jednu a mají ji rádi, těžko přijmou mezi sebe novou a přinejmenším v prvních měsících bude dusno. O tomhle se opravdu raději nezmiňujte. Pro dobro její a vaše taky.

5. Nemluvte o kladech bývalky

I kdybyste jste se svou bývalou pohádali, tak časem začnete vzpomínat na to, jak byla v některých věcech výjimečná. Například věty typu: „napsala dokonce tři knihy a vyznala se v pěti jazycích“… to bude vaši přítelkyni stavit do nepříjemné pozice. Bude se cítit méněcenná. Bude lepší, když se takovému vychvalování vyhnete.

Je spousta věcí, kterými můžete vaši přítelkyni dovést k žárlivosti. Ale upřímně uznejte sami, že vám by také nebylo příjemné poslouchat, jak byl její bývalý muž dokonalý.

Jestli ji milujete, snažte se. Vychvalujte ji a opakujte, jak je to nejlepší co vás potkalo. 

Read more

Local News