Nová Octávia RS: Pro tatínky s duší chlapce

Share

Pokud jste si vždy přáli automobil, který by ve vašich žilách probudil adrenalin, ale „bohudík“ již máte manželku, malé děti a malé sportovní kupé muselo v garáži udělat místo rodinnému kombi, je pro Vás již jen jediné řešení! Tím je pořízení sportovního kombi, za které byste se vůbec nemusel stydět, a které je schopno ukázat zadní SPZ i mnohem více sportovněji laděným automobilům.

Takovým automobilem přesně pro Vás by mohlo být i nové „ereso“ v kombíku. Tento automobil se stal v našich luzích a hájích velmi populární, což dokazují i velmi slušné prodeje první i druhé řady. Nové ereso je nejvýkonnějším automobilem, které tuzemský výrobce Škoda produkuje a to je právě výhoda, kterou ocení nejeden nevyřáděný tatínek, který si tuto Octávku rád potajmu projede po setmění, aby o tom maminka neměla ani tušení. Navrátí se až k ránu, naprosto uspokojen sportovními zážitky a možná několika pokutami za rychlost v kapse. Jakmile se ale ráno rozední, je tento vůz plně připraven na odvezení dětí do školy, přemístění celé rodiny na místo jejich dovolené, ať už u moře či k těžko dostupné chatě v horách, i díky verzi 4×4, či rychlému přesunu rodící manželky do nemocnice. Zkrátka tento vůz je naprosto multifunkční a zamiluje si ho celá rodina (Právě rodící žena v neposlední řadě!).
Tento vůz si můžete pořídit buď ve verzi TDI či TSI, přičemž ta naftová je osazena dvoulitrovým turbodieselem o výkonu 135 kW a točivým momentem 380 N.m., který spolupracuje se šestistupňovou převodovkou. Úsporného tatínka bude zajisté zajímat i spotřeba tohoto dieselu. Ta činí 7,6 litrů na 100 kilometrů. To je ovšem hodnota která se bude objevovat na budíku při raní cestě do školy s dětmi. Noční sportovní projížďky si budou žádat mnohem vyšší naftovou daň. Benzínovou verzi pohání motor o výkonu 162 kW, který má ovšem i o něco výraznější apetit než naftová verze.
Celkově je uspořádání této verze vozu stejné jako u běžných Octávií. Je to auto prostorné, má spoustu smart-clever prvků, která v jiných stejně sportovních autech budete jen těžko hledat. Cena tohoto vozu začíná na 650 000 Kč, je to však investice do kvality a naprosto perfektního uspokojení i těch největších očekávání.
Neváhejte tedy a nenechte se odradit slovy své manželky: „K čemu nám to bude?“ a „Nenechám své děti umřít!“ a pořiďte si nadupané ereso. Uvidíte že ten malý chlapec ve Vás bude tleskat radostí.

Read more

Local News