Nevíte, jak se rozejít? Nová appka to udělá za vás

Share

Pořád se jenom “jebete“, sex už taky není, co to bývalo, ztloustla, hrozně žárlí a stále vám něco vyčítá? Je čas na rozchod, jenže jak? Nová aplikace to zvládne za vás a ještě tý nešťastnici pošle dáreček na rozloučenou.

Přemýšlíte, jak jí říct, že už jí nechcete? Jak se rozejít, bez otřepaných frází typu: “Není to tvoje vina, můžu za to já.“ Nový vynález, nová aplikace vám pomůže rozejít se online. 

Dva bráchové a jejich The Breakup Shop 

Jeden za všechny a všichni za jednoho! Dva bráchové z Kanady (MacKenzie a Evan) se rozhodli pomoct všem chlapům, kteří nemají koule na to říci někomu něco nepříjemného do očí. Tvrdí, že když je možné seznámení online, proč by nemohl být způsob také pro online rozchod.

Jeden z geniálních bratrů má špatné zkušenosti se slečnou, která ho nechala bez jakéhokoliv varování, vypařila se a už nikdy se neozvala. tento vysoce traumatický zážitek vedl k vytvoření lepšího způsobu rozchodu bez osobního kontaktu. 

Čtěte také:

Špatná místa pro rozchody

Jak zvládnout rozchod

Jak na usmiřovací sex?

Kolik dáš, tolik “milosti“ holka dostane

rozchod-03

Speciální web nabízí různé varianty rozchodů, které se samozřejmě liší cenovým rozpětím.

6,50 liber – email nebo SMS zpráva

13 liber – dopis

19 liber – telefonní rozhovor

50 liber – výhodný balíček se sladkostmi a dárkovou kartou

Všechny naše produkty jsou navrženy tak, abyste minimalizovali nepohodlí spojené s rozchodem a maximalizovali možnost přátelství s danou osobou,” tvrdí bratři.

Ať už si vyberete jakýkoliv typ rozchodu, vždy se toho nemilého úkolu ujmou kanadští bráchové. V budoucnu však míní rozšířit své řady zachránců o “profesionální rozcházeče“, kteří se rozejdou za vás.

Nejčastější formy rozchodu

Poslední průzkum ukázal, že nejčastěji se páry rozcházejí osobně. pěkně si vše vyříkat z očí do očí. Pak následuje telefonní rozhovor a textovka. Čtvrtým nejoblíbenějším druhem rozchodu je “mrtvý brouk“, kdy se vypaříte, dotyčného už nikdy nekontaktujete.

Použili byste novou aplikaci k rozchodu s vaší partnerkou? 

Read more

Local News