Nevíte, jak jí požádat o ruku? Poradíme vám místa, kde vám své ano řekne zaručeně

Share

Dáme vám tipy na 6 míst, která jsou pro žádost o ruku jako stvořená! Přichystejte jí žádost, na kterou nezapomene celý život.

Pakliže nemáte v rukávu nějaký skvělý nápad a v hlavě ani žádný romantický proslov, nechte to podstatné na místě, kde se vyslovíte. Západ slunce, příroda, romantika… Dáme vám několik tipů, kde bude atmosféra prostě dokonalá.

Výběr místa pro žádost o ruku je klíčový, nepodceňte to.

1. Města plné lásky

Je to každým coulem městská holka? Miluje ruch velkoměst, večery v restauraci, kafíčka v malebných kavárnách, nákupy na trzích a objevování stále nových památek? Pak bude tím pravým ořechovým jedna z evropských metropolí. Nejproslulejšími městy lásky jsou Řím a Paříž.

Paříž

3839121116_46423ae5aa_o

Patří k nejromantičtějším městům Evropy. Kouzelnou atmosféru zde pocítíte po celý rok, nejlépe však na jaře. Svou otázkou jí můžete překvapit na místech, jako je LouvreEiffelova věžLes Champs Élysées, což je nejdelší a nejznámější třída v Paříži plná obchodů, kaváren a restaurací nebo katedrála Notre-Dame.

Řím

rim

Je nejkrásnější na jaře a v létě. Navštívit můžete baziliku Sv. Petra, kde je například socha Piety od Michelangela, Fontánu di TreviKoloseum, Pantheon, Vatikán nebo Andělský hrad. Po celodenním poznávání jí pak můžete pozvat na romantickou večeři, kde v moučníku nebo sklence šampaňského najde prsten.

I když jde o ohrané scénáře, díky perfektně zvolenému místu a načasování bude vaše vyvolená unešená. 

2. Nádherné pláže

Jsou pro ni lákadlem moře, písek, slunce? Zpestřete letošní dovolenou o “speciální“ program. Vaše žádost však vyžaduje tak trochu exkluzivnější místa, než je Bulharsko nebo Chorvatsko. Co takhle zelená perla Atlantiku  nebo klenot Indického oceánu?

TIP: Nemovitosti Chorvatsko

Madeira

6940787153_3170745434_b

Zelená perla Atlantiku nebo ostrov věčného jara to jsou názvy, které už samy o sobě dávají tušit, jak krásně na Madeiře je. Ideálním obdobím návštěvy je léto, kdy je dostatečné teplo pro vzrušující koupání ve dvou a romantické intimnosti na soukromé pláži.

Navštívit můžete hlavní město Funchal s vyhlášenými tavernami nebo Pico Ruivo, což je nejvyšší vrchol ostrova. Skvělým zážitkem je také plavání s delfíny a sledování kosatek.

Mauricius

16579308184_a763a27ed2_k

Na klenot Indického oceánu je nejlepší odjet v období mezi listopadem až březnem, kde se průměrné teploty pohybují mezi 28 – 31 stupňů Celsia. tamní atmosféru si nejlépe užijete v hlavním městě Port Louis, především tedy v přístavu, na trzích, muzeu Blue Penny nebo botanické zahradě Pamplemousse.

3. Za dobrodružstvím

Je vaše životní láska dobrodružný typ, který potřebuje stále něco dělat, objevovat a překonávat? Cesta do Apuseni, vápencové ráje plného jeskyní bude tím pravým. Dobrodružnou prohlídku můžete zakončit překvapující a originální žádostí.

Apuseni

7067186781_6199428a6d_b

Zdolávání pohoří Apuseni si nejvíce užijete během jarního a letního období. Během prozkoumávání jeskynních systémů, tunelů a propastí k sobě budete mít tak blízko. Mezi nejoblíbenější patří jeskyně Scarisoara, Focul Viu, Boghi a Ursilor.

Korsika

17371352458_52fb185b98_k

Korsika je místem, kde se dá dělat snad úplně vše od klasického opalování po zdolávání místních hor. Nebude nic tak romantické jako pokleknutí na samém vrcholku hory. Rozmanitost přírody vám přichystá krásné scenérie. Za objevení stojí tamní jezera i úchvatné pláže. Na Korsice je nejtepleji od června do září.

Které místo zvolíte pro svou nejdůležitější otázku života vy? 

Read more

Local News