Neuvěřitelné účinky masturbace – Čtěte, proč si strčit ruku do kalhot častěji!

Share

Masturbujete? Dobře děláte! A bude to ještě lepší, když si na sebe uděláte čas častěji a ještě déle. Že nechcete (cože!)? Že (kvůli ní) nemůžete? Vy hrdinové! Dáme vám hned 5 dobrých důvodů, které vám v případě načapání zachrání krk!

Masturbování nemůže ještě stále hodně ženských a zvláště pak partnerek vydýchat. Je to pro ně skoro stejná zrada jako nevěra.

Máte-li doma nějakou takovou žárlivku, která tento “sex s někým, koho nejvíce milujete“ nese velice těžce, určitě vám přijdou vhod vědecky podložené důkazy o neuvěřitelných účincích vlastního sebeuspokojování.

loreta-5

Hledáte nějaký “solidní“ materiál k akci? Tady ho máte!

5 dobrých důvodů, proč si strčit ruku do kalhot častěji!

1. Onanie chrání zdraví – Pravidelné sebeuspokojování dlouhodobě posiluje mužský imunitní systém a tedy utvrzuje zdraví.

2. Masturbace jako prevence rakoviny – Onanujete více jak 5 x týdně? Pak máte až 3x nižší pravděpodobnost, že onemocníte rakovinou prostaty, než ti, kteří se svému nádobíčku věnují méně nebo vůbec.

3. S rukou v kalhotech, máte po starostech! – Vyplavené endorfiny vám budou dělat v mozku tak moc dobře. Všechno se bude zdát v pohodě a vy se budete na ten ošklivý svět dívat úplně jinýma očima. Tuto samoléčbu doporučujeme zvláště pokud máte problémy s podzimní depresí.

Pozn.: Ano, víme, že se pravopisně správně píše v kalhotách, ale jiný rým naši unavenou redakci (vždyť je pátek!) už nenapadl. Vaše originálnější nápady nám pište do diskuze pod článkem!

napady.jpg

4. Těžko na cvičišti, lehce na bojišti – Naučte se ovládat své tělo a zlepšete tak svůj sexuální život (tedy pokud nějaký máte). Masturbováním se dá cvičit oddalování ejakulace. Zlepšíte svůj výkon a upokojíte jí konečně dle jejích představ.

5. Dostanete každou! – Slečna ze sousedního vchodu, zkušeně vyhlížející paní z obchodu nebo snad nadřízená? Vaše sexuální fantazie se promění ve skutečnost. Všechny ženy jsou rázem dostupné a jen vaše! Se svými vysněnými ženami si pak můžete dělat, co budete chtít, třeba i dosud nedostupný anální sex.

Každý z nás v životě alespoň jednou masturboval. Kdo tvrdí že ne, masturbuje dosud.“

Read more

Local News