Nemá ráda anální sex? Asi děláte něco špatně…

Share

Nevíte, jak přesvědčit partnerku k análnímu sexu nebo vaše první pokusy dopadly katastrofálně? Co děláte špatně? Máme pro vás několik tipů, jak postupovat při análním styku.

Proč ženy odmítají anál

Důvody, proč ženy odmítají anální sex, jsou různé. Některým nepřináší žádné vzrušení už jen ta představa, některé k tomu mají vyloženě odpor a připadá jim to nechutné. Bojí se znečištění nebo mají špatnou zkušenost s předešlými partnery, kteří to dělali špatně a ony si z toho odnesly spíš trauma než pocit rozkoše.

Nejlepší způsob, jak ženu přesvědčit, je být trpělivý a netlačit na ni. Ujistěte ji, že uděláte všechno pro to, aby jí to bylo příjemné a nebolelo jí to. Pokud už v tomto směru máte nějaké zkušenosti, řekněte jí, že víte, jak na to a nebudete na ni spěchat. Tak vám může začít věřit, že to pro ni nebude hororový zážitek. Domluvte se s ní na pravidlech, kdy žena může říct „stop“. Na vše se předem připravte a pomalu ji navnaďte na úplně novou zkušenost a pocity.

V případě, že nic z toho nepomůže vaši partnerku přimět k análnímu sexu, zkrátka tuto praktiku odmítá, nedá se nic dělat než respektovat její přání. Nevyčítejte jí to.

Jak se připravit

Důležitým faktorem ovlivňujícím kvalitu sexu je péče o hygienu. Ženám se doporučuje před začátkem hrátek být vyprázdněná, čemuž může pomoci klystýr. Pomůže to nejen k její celkové pohodě a uvolněnosti, ale zabrání to i možným nehodám.

K hygienickým opatřením patří i zásada, že anální sex by se neměl kombinovat s vaginálním podle libosti, může jí to způsobit infekci. Proto buď se před další akcí umyjte nebo použijte nový kondom. Nedodržování této zásady může být jedním z důvodů, proč anální styk žena odmítá, může jí to prostě připadat nechutné.

Kdo maže, ten jede

Použití lubrikačního gelu by mělo být samozřejmostí. Na sucho to nebude příjemné ani jí, ani vám. Tento otvor se sám nezvlhčí vzrušením jako vagína svými sekrety. Výsledkem análního sexu bez použití lubrikantu mohou být kromě ženiny naprosté rezignace i nepříjemná poranění, a to na obou stranách.

Na trhu je k dispozici velký výběr lubrikačních gelů, které jsou vyrobeny speciálně pro anální styk. Některé jsou na vodové, jiné na olejové bázi. Pokud používáte kondom, je lepší používat vodový, abyste zabránil jeho protržení.

Čtěte také: Nezajímavější věci zaseklé v análu

Jak začít

Nespěchejte na ni, to ji jen víc vystraší a odradí. Jako při každém sexu si dejte záležet i na všem ostatním, tady je zvlášť důležité nevynechat předehru. Předehra ji uvolní, vzruší a navnadí na experimentování.

I když byste rád měl vše hned, nebuďte netrpělivý. Nestrkejte jí ho tam hned na začátku a ještě na doraz. Zkuste nejdřív prst a různé „hračky“ a jemně ji roztahujte pomocí lubrikačního gelu. Sledujte přitom její reakce a řiďte se jimi. Je jí to příjemné nebo máte naopak ubrat?

Až se dostanete do fáze, kdy se jí to líbí a dovolí vám, abyste do ni vniknul penisem, zajeďte dovnitř pomalu a zezačátku jen kousek. Zvlášť, pokud vás příroda obdařila nejen do délky, ale i do šířky, počítejte s tím, že je to pro ni jiný pocit, než když tam měla jen prst. Chvíli jí bude trvat, než si na tento nový pocit zvykne a uvolní se.

Jen pokud jí to nebolí, smíte pokračovat po malých krůčcích dál až po tvrdší sex. K samotnému sexu nemusí dojít hned první den, připravujte ji na to pomalu. Když na to dojde, uvidíte sám, zda se vám vaše snaha vyplatila a ona si to bude chtít zopakovat.

Read more

Local News