Nejznámější hromadné svědectví o únosu mimozemšťany

Share

Únos mimozemšťany je v dnešní době už fenomén a nikoho by nepřekvapilo, že se to neustále děje. Již mnoho konspiračních teorií nasvědčují tomu, že nejde o žádné únosy mimozemšťanů, ale o promyšlené pokusy na lidech pod taktovkou americké vlády. Nebo že nás dokonce mocnáři světa zaprodali mimozemšťanům, jelikož nám pohrozili zničením.

Celé téma je zastrčeno do těch nejspodnějších šuplíků a každý, kdo se jen zmíní o tom, že byl snad obětí, tak se na něho pohlíží, jako na pološíleného občana. Právě z těchto důvodů se mnozí ani neodváží promluvit a celé tajemství si nechávají pro sebe. Pojďme se však podívat na případ, kdy několik očitých svědků vypovědělo. Že se stali svědky velmi bizarní události. Na vlastní oči spatřili natolik zvláštní věc, že si ji nemohli nechat pro sebe.

Telefonát na horké lince

Psal se rok 1999 přesněji prvního března. V té době obdržel ředitel informačního centra pro UFO Peter B. Davenport velmi zvláštní telefonát na svou horkou linku. Na druhé straně aparátu se mu snažil nějaký roztřesený hlas vysvětlit, co se před malou chvílí u nich v lese stalo. Šlo i jistého lesního dělníka a několik jeho kolegů. Davenport už byl na takové telefonáty zvyklý. Většinou šlo o vtipálky, kachny nebo lidi, kteří se chtěli zviditelnit. Tentokrát měl pocit, že jsou na stopě něčemu závažnějšímu a proto sebou vzal kamaráda z Washingtonu, coby experta na problematiku s UFO. Cestou na místo mu vysvětlil, že několik lesních dělníků vidělo, jak se nad zemí vznášelo těleso a lapilo jednu srnku, kterou vytáhl do vzduchu a odlétl s ní pryč.

Jak se to celé seběhlo

Toho dne se lesní dělníci věnovali své každodenní práci. Kolem jedenácté vyrazila první skupinka k servisnímu vozu na svačinu. O několik minut déle vyrazilo i zbylých 6 lidí. Cestou narazili na stádo losů, které se toho dne chovalo velmi neklidně. Náhle se rozutekli jedním směrem, jako by je něco nahánělo. Dělníci si povšimli látajícího předmětu. Všichni se s malými detaily shodli na tvaru i barvách. Těleso kroužilo nad korunami stromu tak dlouho, dokud se od stáda neodpojila jedna srna. Odpojení od stáda se jí stalo osudným. Dělníci v úžasu pozorovali klesající kužel světla, do kterého byla srna lapena. Netrvalo dlouho a začala jakoby levitovat. Během následujících vteřin se stroj ztratil vysokou rychlostí v nebi. Srna prý nejevila známky odporu. Byla jako v transu.

Doposud nevyřešeno

Jde o historicky nejzajímavější hromadné svědectví podobné události. Případ je doposud založen v archivu neobjasněných případů. Podle expertů si dělníci nevymýšlejí, jelikož jejich svědectví se liší podle individuální fantazie. To se při vzájemné domluvě neděje.

Read more

Local News