Nejlepší vyprošťovací polévky, které vás zaručeně dostanou do formy – VYZKOUŠENO!

Share

Silvestr, a tedy největší pařba roku se nezadržitelně blíží. Pokud chcete být na Nový rok v pohodě a přežít to bez následků, myslete na to už nyní. Připravte si nejlepší vyprošťovací polévky, které vás po prohýřené noci dostanou do formy.

Stejně jako každý chlap, i já beru Silvestrovské oslavy zodpovědně a lámu do sebe jednoho panáka za druhým. Konečně je to přece KONEC roku! Jenže tento styl oslavování vás může dostat do hodně hnusné kocoviny. Abych nebyl na Nový rok a tedy i po celý rok úplně k ničemu, rozhodl jsem se, že vyzkouším nějaký ten vyprošťovací recept.

Jsem gurmán, z kdovíčeho smíchané břečky do pusy fakt nedám!

Svým selským rozumem jsem si řekl, že taková silná polévka mi pomůže ze všeho nejvíc. Zapátral jsem a z množství “zaručených“ receptů jsem našel tři, které fakt fungují.

food-restaurant-lunch-cutlery

1. Hovězí vývar

Vsadit na silný masový vývar se vyplatí! Jde o nejpopulárnější vyprošťovací polévku, kterou zvládne každý chlap. Trik je v pomalém varu a kvalitním kusu masa.

Mrkněte na recept!

2. Česneková polévka

Dalším typicky českým vyprošťovacím pokrmem je česneková polévka. Opět jde o jednoduchou záležitost, kterou si zvládnou připravit všichni chlapi.

Mrkněte na recept!

3. Kuřecí polévka v thajském stylu

Osobně miluji pálivé věci, tudíž je pro mě asijská kuchyně vítanou volbou v každé situaci. Ostřejší kuřecí polévka rozproudí v těle krev a pomůže získat zase chuť.

Mrkněte na recept! 

Aby vyprošťovák fungoval!

– Jasně, že se vám nebude chtít na Nový rok stát u plotny a vyvařovat. Je třeba na tento lék myslet s předstihem a polévku připravit den předem.

– Možností je také restaurace, ale domácí kvalita je domácí kvalita.

Read more

Local News