Nechcete, aby vám zrezlo auto? Nadělte mu dárek v podobě autoplachty

Share

S příchodem zimy vás začíná hodně mrzet, že nemůžete svému čtyřkolému miláčkovi dopřát přístřeší a teplo garáže? Nezoufejte, o své žihadlo se i tak můžete hodně dobře postarat.

Garážování pod širákem nemusí být jasná cesta ke korodování. I když parkujete před domem, váš mazlík může být v tak dobrém stavu jako to sousedovo v garáži. 

Pokaždé, když přijde čas na přezutí zimních pneumatik, dojde vám, že zatímco vy budete trávit zimu v teple svého obýváku, vašemu vozu tento komfort dopřát nemůžete? Místo vzteklé závisti na sousedovo garáž, nadělte svému automobilu předčasný vánoční dárek, autoplachta zajistí ochranu před sněhem, mrazem i korozí.

Ochrana je nejlepší dárek pro váš vůz

Nezapomenout koupit kvalitní plachtu na auto, to je váš hlavní úkol pro nadcházející dny. Ačkoliv se to nezdá, je plachta šikovným pomocníkem, který ušetří čas při čištění auta od sněhu, listí a dalšího bordelu, kromě toho pak minimalizuje finanční výdaje za opravy zkorodovaných částí vozidla.

Na podzim ochrání před listím, v zimě před sněhem, na jaře před pylem a v létě před kálejícími ptáky. Zkrátka, taková plachta dostává záhul po celý rok. A to je dobře, jinak by to všecho schytal lak vašeho vozu!

Na výběr jsou standardní velikosti, rovněž je možné nechat si zhotovit plachtu na míru svému autu i potřebám. Padnoucí oblek potřebuje každý, vaše auto není výjimkou.

Využijte nabídky firmy Peplachty.cz

Firma Peplachty.cz má v nabídce autoplachty pro ochranu vozidel ve vysoké kvalitě. Jde o produkty vyráběné ze silného nylonu, který je odolný vůči vnějším vlivům, současně je pružný, tudíž se s plachtou dobře pracuje a také vyniká skladností.

Stačí přehodit přes auto, natáhnout gumu a máte jistotu, že plachta zůstane na svém místě, připravená ochránit vůz za každých okolností. 

Nepromokavý materiál zvládne sníh, mráz, déšť i UV záření a představuje tak 100% ochranu před každou klimatickou nepřízní.

plachta

Kvalitní autoplachta vám vydrží několik sezón jako nová, e-shop Peplachty.cz

Na co plachtu? Nejen na auto

Bydlíte-li v rodinném domku, oceníte ochrannou síť nejen na dvoukolové a čtyřkolové členy rodiny, zakrytí se hodí i na dřevo, stavební materiál, bazén atd.

Extrémně silné i odolné stínící a ochranné sítě nějakou tu korunu stojí, ale rozhodně jde o dobrou volbu. Alespoň my totiž nemáme čas, každý druhý měsíc lítat do obchodu pro novou plachtu.

Článek byl sepsán ve spolupráci s obchodem Petra Štěpánika Peplachty.cz

Read more

Local News