Nechat se tetovat? Ano, či ne?

Share

Přemýšlíte nad tetováním? Je to Vás dětský sen, či si jen chcete připadat drsně? Ovšem bojíte se o své Vaše společenské postavení? Pokládáte si otázky jako: „ jak budu před ostatními vypadat? Mám šanci na nějakou lepší práci?“

Franz – možný prezident

Možnou odpověď získáte již při nahlédnutí do kandidatury na prezidenta České republiky. Vladimír Franz člověk potetovaný od hlavy až k patě se umístil na pátém místě. V dnešní době je tetování vnímáno úplně jinak než dříve.

Nikde není dáno, že člověk s tetováním by nemohl zastávat určitou pracovní činnost či pozici, tudíž by Vás to podle zákonů v práci brzdit nemělo. To ovšem neznamená, že tomu tak skutečně bude.

Nepříjemná pravda

S tetováním klesají Vaše šance!

Podle nejnovějších průzkumů americké společnost SMORT provedené v prosinci roku 2012 s tetování ztrácíte na důvěryhodnosti a postavení.

Ať už si to lidé přiznají, nebo ne, tak s tetováním (na viditelném místě) klesají Vaše šance na práci ve státní či finanční sféře. Dnešní doba je zkrátka stále plná pokrytců, kteří se na tetování dívají skrz prsty a pokud si bude šéf firmy muset vybrat ze dvou totožných kandidátů (jeden s tetování, druhý bez) na místo, na kterém budete muset reprezentovat, a zastupovat firmu vybere si bez váhání toho bez tetování. Ač sám proti tetování nic mít nemusí, vybere si potencionálně lepšího a přijatelnějšího pracovníka.

Tak to prostě je a asi ještě dlouhou dobu bude. Jestli tedy mohu poradit: rozmyslete si to pořádně, nechte si to klidně rok, nebo dva uležet v hlavě a jestli Vás to nepustí a budete po tetování tak moc toužit, tak si ho nechte udělat, ale jestli to bez něj přežijete a nějak Vás to tížit nebude, tak to překonejte.

Život je těžký už tak dost, tak proč si ho ještě dělat těžší.

Read more

Local News