Módní rádce: Naučte se na podzim nosit pánské boty Converse

Share

Taky zbožňujete podzim? Že ne? I tak vám pomůžu si to syrové, agresivní, větrem a deštěm provázené období prožít bez újmy na zdraví a v teple – hlavně od nohou. Boty Converse jsou skvělou volbou, co se stylu i podzimního ochlazení týká.

Je jasné, že každá roční doba má něco typicky svého, podzim je po horkém létě nová kapitola, do níž byste měli vstoupit s novou obuví.

Osobně doporučuji přivítat podzim s “Converskami“ na nohou, má to hned několik důvodů! A nejsou to jen jen aktuální slevy na Converse.

Converse bílé pánské boty Chuck Taylor Optical White

Bílé kotníkové Converse jsou parádní na léto, ale na podzim je lepší obout vyšší model boty. Foto: Different.cz

Boty Converse netřeba představovat

Neznám chlapa, vlastně ani ženu, která by někdy nějaké ty Conversky nenosila. Dá se říci, že, jakmile jednou legendární, pohodlnou a stylovou botu obujete, už se z toho nevymaníte a ani nechcete.

Prodyšný materiál, kvalitně tkaná textura, poutavé a nijak přehnané barevné provedení i monochromatická matná očka držící tkaničky na svém místě vytvářejí skvělou obuv pro obě pohlaví.

vinove-tenisky-converse-all-star

Moderní člověk se bez Converse v botníku neobejde. Foto: Different.cz

Samozřejmostí u řady pánských bot Converse Chuck Taylor All Star jsou neklouzavý jazyk, anatomicky tvarovaná stélka a jemná, lehce hřejivá podšívka ze semišového materiálu.

Co pak oceňuji zvláště na podzim, je, že zmíněná kolekce Chuck Taylor All Star nabízí modely, jak v nízkém, tak i vysokém provedení a v obou případech zůstává věrná klasickému vzhledu Conversek.

converse-modre-panske-boty-chuck-taylor-all-star-navy-a

Obuv od Converse je léty prověřená stylovka, která sluší každému. Foto: Different.cz

Myslete i na svou holku!

Pokud si budete nové boty kupovat, myslete i na tu svou modelku doma. I ona chce být na podzim stylová. Pokud si netroufáte vybrat dámské boty Converse, tak vsaďte na tašky Converse – sportovní bag pak můžete do gymu nosit na střídačku oba.

converse-sportovni-taska-cerna-a

Máte co na nohy? 

Read more

Local News