Nálož roztomilosti v podání mužů! Naučte se netradiční balící techniku – Já boduji!

Share

Každý z nás má jinou balící techniku, kterou si omotá sexy kočičku kolem… prstu. Pokud vám ale poslední dobou štěstí nepřeje, je čas na vyzkoušení roztomilé techniky balení holek.

Na lovu jste za šarmantního elegána, sexy týpka, drsnýho frajera nebo plachýho klučinu?

Životem prostřelí muži ví, že na každou babu zabírá něco jiného a je určitá skupina kočiček, která slyší na roztomilost. Jasně, roztomilost není zrovna chlapská vlastnost, ale někdy se vyplatí ukázat zrovna tuto něžnou část sebe sama.

Jak být správně roztomilý?

Jaký druh roztomilosti je u žen žádaný? Podíváme se, v jakých situacích je chlap pro ženu sexy roztomilé stvoření.

roztomile-31. Nečekané situace

Pokud nemáte ještě svoje děti, pak se rozhodně nevyhýbejte kontaktu s těmi od vašeho bráchy. Klidně je občas pohlídejte a berte je na rušná místa plná žen (park, kavárna, bazén). S dětmi je sranda a chlapům to s nimi přirozeně sluší.

Kromě toho, děti vás často dostanou do nepředvídatelné situace, s níž si pak budete muset poradit pro ženy roztomilou “chlapskou logikou“. Vzpomeňte si třeba na scénu s utíráním pokajděnýho zadku ve filmu S tebou mě baví svět.

Osobně jsem jednou řešil problém se zapomenutou čepicí synovce. V přibalené tašce jsem našel jen náhradní slipy, no co, alespoň mu nepršelo na hlavu. 

2. Nákupy kosmetiky

Při balení sexy koček se snažím být originální, a to platí i pro výběr místa randění nebo volbu vhodného dárečku. Překvapit je nečekanou drobností hned na prvním rande je zárukou úspěšného pozvání k sobě “na kafe“.

Jednou jsem zabodoval u jedné moc pěkné slečny, která měla evidentně zálibu v líčení. Její dokonalá úprava mě natolik zaujala, že jsem na rande přišel s drobností v podobě kosmetiky. V drogerce jsem popadl první krém v luxusním balení. Když přišla chvíle předání, se slovy: “Aby byl tvůj obličej stále tak krásný!“, jsem jí dal ten krém. S úsměvem mi sdělila:“Jé to milé, ale tohle je krém na nohy.“ Celkem mě to vykolejilo a snažil se jsem se to s úsměvem nějak zvládnout. Později v posteli (po skvělé akci) mi řekla, že jsem byl tak roztomilý!

3. Mazlíčci

roztomile-2Další možností, kde využít svou roztomilost, jsou zvířecí přátelé. Kočky a psi jsou často jedinými dlouhodobými společníky chlapů. Toto soužití je podle některých slečen vrcholem roztomilosti. Tudíž berte foťák do ruky a zaznamenávejte vaše společné chvíle.

Uvidíte, že na Instagramu, FB i dalších sociálních sítích s těmito fotkami zabodujete.

4. Ta naše rýmička

Běžně jsme silní a nebojácní. Všechno se ale mění, když onemocníme. No co, pro ženy není nic roztomilejšího než bezmocný chlap s červeným nosem.

Read more

Local News