Na internetu se objevil nový druh vyhledávače dárků

Share

Nevíte, co letos darovat svým blízkým k Vánocům? Máte už dost prohlížení desítek eshopů, které prodávají dárky, které jsou mnohdy chabé kvality? Portál děkuji.cz vám pomůže s tipy na dárky.

Co můžete na portálu najít

míč

Tato stránka neprodává žádné produkty, pouze odkazuje na ručně vybrané eshopy a produkty v nich, které by mohly potenciálního klienta zajímat. Můžete zde tedy najít to nejlepší z českých eshopů na jednom místě.

Produkty si můžete přehledně roztřídit podle toho komu je chcete darovat na tipy na dárky pro muže,  pro ženy, děti nebo dokonce i domácí mazlíčky, nebo můžete vyfiltrovat produkty podle různých příležitosti jako jsou tipy na dárky k Vánocům, k Valentýnu nebo třeba k Silvestru.

Toužíte po tom dát svému dítěti hračku a nemůžete se dopátrat nejlepší varianty? Stačí zaškrtnout příslušnou kategorii v levém menu a vyhledávač dárků vám ihned nabídne velké množství potenciálních produktů, které by se vašemu dítěti mohly líbit.

Další výhody

Pro registrované uživatele stránka připravila extra službu, kterou je automatické zasílání dárků na narozeniny a svátky vašich nejbližších.

Na druhou stranu, pokud po nějakém dárku velice toužíte, můžete si ho na webu dekuji.cz označit a přidat do tzv. wishlistu, který následně ukážete svým blízkým. Zajímavá vychytávka, že?

Read more

Local News