Měsíc už byl možná dávno kolonizovaný

Share

Objevily a vyfotily mise Apolla tajné základny na Měsíci, které byly zajisté postavené někým jiným než lidmi? Zničila vláda USA důkazní materiály, aby tyto struktury ututlala?

Kolonizují mimozemšťané Měsíc?

Podle ruského serveru tainy.net nejde o žádný výplod fantazie nejmenovaného spisovatele neotřelých sci-fi příběhů. Dokonce nejde ani o bujarý výmysl pomateného jedince potulujícím se kolem nádražní nalévárny. Informačně založený server si stojí za tím, že citovaná zpráva je z důvěryhodného zdroje a deklaruje nález pozůstatků dávné civilizace, jejž obývala na Měsíci daleko před tím, než mohl na planetě vzniknout život.

Záměrně zničili fotodokumentaci

Americký vědec Richard C. Hogland vypověděl o skutečnosti nálezu, který byl prý objeven misí Apollo před čtyřiceti lety. Vláda, jak je jejím zvykem, do dnešních dob celou situaci držela v přísném utajení a nechtěla zbytečně zneklidňovat obyvatelstvo naší planety. NASA nařídila okamžité zničení veškeré fotodokumentace, aby předešla nepříjemnému úniku informací. Astronauti podle výpovědi nalezli na Měsíci vyspělá technologicky architektonická díla, jež musely pocházet z područí mimozemských civilizací. Pořídili několik snímků a vrátili se nazpět. NASA však na všechny nově vzniklé skutečnosti uvalila přísné embargo a důkazní materiál okamžitě zničila. Je možné, že by před dávným časem skutečně žila vyspělá civilizace na našem souputníkovi?

Snímky se zachovaly

Toho času měl skartaci snímků na starosti Ken Johnston, který neuposlechl příkazu a pár snímků zachoval. Na záběrech je patrný rys vypovídající o ruinách měst, kamenných věží, zámků, jenž visí ve vzduchu a obřích kulatých objektech. NASA podle všeho o osídlení Měsíce věděla daleko dříve, než na něj vyslala první živou posádku. Pořízené snímky je utvrdili v pravdivosti mínění a všichni zaujali postoj mlčenlivosti. Jazyk za zuby držel i Johnston a Hoagland.

Věděli o tom i Rusové

Teprve nedávno se Hoagland rozhodl sdělit světu své tajemství a ulehčit tak svědomí, které ho po celý život tížilo. Mimo jiné uvedl, že obdobné dokumentace o mimozemských civilizacích žijících na Měsíci pořídili i Rusové pomocí svého lunárního vozítka. Obě dvě země uvalily na pořízené snímky embargo. Hoagland nadále tvrdí, že měsíc není jedinou planetou, která nese známky po osídlení a vláda USA to moc dobře ví. Dokonce i naše země skrývá několik patrných důkazů o pradávném osídlení vyspělou civilizací. Edgar Mitchell v jednom pořadu v radiové show náhle prohlásil, že mimozemšťané naší planetu navštívili už několikrát. Mitchell vypověděl, že i tyto kontakty drží vlády pod utajením.

Vyhlásili jim válku

Hoagland s Johnstonem dokonce v letech 2007 – 2009 uspořádali několik tiskových konferencí, kde veřejně hlásali o zatajování informací ohledně pořízených snímků z Měsíce. Hoagland o lunárních artefaktech sepsal i knihu Dark Mission: Secret History of NASA.

Read more

Local News