Luxusní hotel v Ostravě – skvělé jídlo i zábava

Share

Když dojde na pořádání firemních akcí, je nutné obstarat komfortní konferenční prostory. Jedině takové místo je určeno pro pořádání školení, teambuildingů anebo konferencí. K dispozici by měl být nekuřácký salónek s kapacitou alespoň 50 návštěvníků. Během každé akce je nutné podávat občerstvení. Jako bonus by mohl být zajištěn doprovodný program. Pokud je k mání také venkovní zahrádka, našli jste zlatý důl, protože luxusní hotel Ostrava není zrovna lehké najít.

Svatba jako z pohádky

S blížícím se dnem D jsou snoubenci, jejich rodiče i další hosté nervózní. Všichni se těší na příjemné prožití této ojedinělé chvíle. Pokud oslovíte profesionály, bude postaráno o každičký detail. Čtyřhvězdičkový hotel Ostrava je skvělým místem pro svatbu. Odborníci na slovo vzatí se postarají o venkovní obřad, svatební menu včetně večerního rautu a cukroví, květinovou výzdobu, ozvučení a reprodukovanou hudbu, služby fotografa, svatební zvyky, grilování i wellness a ubytování. Restaurace Ostrava musí být dokonale vyzdobena.

Bowling, sauna a vířivka

Samotný pobyt v pěkném hotelu není úplný bez luxusní restaurace Ostrava. Snad každý si rád pochutná na delikatesách české i mezinárodní kuchyně. Pokud se ubytujete, požadujete také další příjemné služby, jako jsou wellness aktivity, bowling a masáže? Pakliže dáte přednost hotelu a restauraci Jan Maria v Ostravě, počítejte s různorodými aktivitami včetně fitness, infra sauny i bowlingové dráhy.

Prima ubytování a chutná kuchyně

Rádi byste uspořádali firemní akci, svatbu či oslavu narozenin, ale nevíte, kde hledat ideální hotel Ostrava? Požadujete reprezentativní prostředí, bohatý jídelní i nápojový lístek a rovněž ubytování poblíž centra Ostravy? Věřte, že takové nároky nejsou zrovna snadno splnitelné, ale na vše existuje odpověď. Rezervujte si libovolnou akci v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu Jan Maria v Ostravě. Překvapí vás každičký kout, příjemný personál a profesionální služby. Vyzkoušet můžete i ubytování na zámku.

Read more

Local News