Logistika na té nejvyšší úrovni

Share

Co si představíte, když se řekne logistika? Jedná se o propracovaný systém, který musí fungovat na jedničku.

Pokud někdo logistice jako takové doopravdy rozumí, tak je to právě společnost Emons. Díky mnohaletým zkušenostem v oboru přesně ví, jak na rychlé doručování zásilek a také na správu skladovacích hal. Jestliže tedy potřebujete poslat balík anebo uskladnit své palety v nějakých halách, tak se obraťte na tyto profesionály. S jejich prací a snahou budete určitě nadmíru spokojeni.

Haly jsou navíc moderní a dokonale zorganizované, což je předpokladem pro bezkonkurenční logistiku.

Zajištění skladů

Emons je schopný zajistit skladovací plochy přesně podle požadavků zákazníka. Tyto sklady jsou propojené navzájem, proto mezi nimi panuje spolupráce a neustálé propojení. Sklady se nacházejí nejenom v České republice, ale také v sousedním Německu, kde jich můžete aktuálně najít dvacet jedna. Výhodou také je, že skladovací haly jsou dostupné čtyřiadvacet hodin denně.

Pokud tedy potřebujete vhodné skladovací plochy, které by přesně vyhovovaly Vašim požadavkům, tak se neváhejte obrátit na odborníky, kteří Vám jsou připraveni vyjít vstříc.

Mějte o všem přehled

Pokud se rozhodnete pro logistiku v podání Emons, tak určitě oceníte i ten fakt, že budete stále sami svými pány a že budete mít vše pod kontrolou. Budou Vám dostupná veškerá data managementu, které naleznete dokonce online. Budete mít k dispozici veškeré informace, jako jsou například:

  • Zásoby zboží
  • Průměrný stav skladu, uchovávání
  • Čísla šarží
  • A mnoho dalších údajů…

Počítat také můžete s outsourcingovým řešením, které bude šité na míru přímo Vašim potřebám. Pokud kvalitní a promyšlená dopravní logistika, tak jedině od firmy Emons.

Ta se Vám totiž dokáže přizpůsobit a najít pro Vás to nejlepší možné řešení.

Read more

Local News