Kolik stojí “chov“ ženy? Spočítali jsme to!

Share

Jste už dlouho single a začínáte uvažovat o vážném vztahu? Zjistěte si před tím, kolik vás tahle sranda bude stát! Spočítali jsme, na kolik vás chov ženy vyjde!

Na kolik vás vyjde provoz ženy?

Když máte doma shopaholičku

Pokud budete mít tu smůlu a nabrnknete si zarputilou shopaholičku, která tráví všechny víkendy v obchoďáku, už teď si sjednejte nějakou tu půjčku. Pokud budete chytří a zabrousíte do vod, kde plavou “normální“ holky, bude vaše peněženka krvácet maximálně dvakrát do měsíce.

Průměrná ženy nakupuje oblečení jednou dvakrát do měsíce: Dvě trička cca 600 Kč, kalhoty nebo sukně cca 1 000 Kč, boty cca 1 100 Kč, spodní prádlo – dvoje nový tanga za 500 Kč, pár cetek a doplňků 800 Kč.

Kalkulace za předpokladu, že si partnerka nepotrpí na drahé značky ani nemá závislost na botách a kabelkách.

SUMA SUMÁRUM: 4 000 Kč

penize-zeny-4

Aby bylo na co koukat

Má-li být ten vztah vztahem alespoň na pár let, chce to o vizáž své milované pečovat. V opačném případě se z té udržované sexy kočičky stane hodně rychle šedivá tuctovka, která vám ho ani nezvedne.

Klasická měsíční péče o ženu zahrnuje: kadeřníka cca 800 Kč, kosmetiku 400 Kč, nehty 400 Kč, nákup drogerky 500 Kč, permice do fitka 700 Kč

Kalkulace za předpokladu, že nejde o pražandu.

SUMA SUMÁRUM: 2 800 Kč

penize-zeny-2

Aby se holka s vámi nenudila

Minimálně dvakrát do měsíce fajnová večeře 800 Kč, kino (+ popcorn a cola) 500 Kč, pár panáků v klubu 600 Kč, to je základ, za který zaplatíte majlant, ale ve výsledku vám bude vyčteno, že nikam nechodíte. Takže rozhodně připočtěte návštěvu aquaparku, romantický víkend na Valentýna a nějaký ten výlet či adrenalinový zážitek, aby se měla čím chlubit na Facebooku a Instagramu.

Samozřejmostí je pak nějaká ta kytka jako důkaz lásky a platba antikoncepce.

SUMA SUMÁRUM: Když se dostanete pod 9 000 Kč můžete být rádi.

Tak co, není lepší zůstat single a zaplatit si sem tam nějakou tu kočku z pánského klubu

Read more

Local News