Ken Block pokořil Dubaj! Našláplé video zkrátka musíš vidět!

Share

Je to tady! V 8 dílu seriálu Gymkhana, jehož jednotlivé díly mají přes 350 milionů shlédnutí, se “automaster“ Ken Block vydal předvést svůj boční styl jízdy do exotické Dubaje.

Co váš čeká a nemine v Gymkhana EIGHT?

Ultimate Exotic Playground – Dubai, v hlavních roli s Kenem Blockem a jeho udaptovanou verzí světově známého rallycrossového Fordu Fiesta ST RX43. Video je svým zpracováním je považováno nejfilmovější z celé historie Gymkhana.

Fiesta Kena Blocka rozzáří obrazovku, díky zcela unikátní reflexní uniformě vozu, která byla vyrobena speciálně pro dubajský díl Gymkhana 8.

dubaj-1

Dojmy Kena Blocka

“Vím, že to bude znít jako klišé, ale tohle je pravděpodobně můj nejoblíbenější díl Gymkhana,“ řekl Block. “Když mě minulou sezónu XDubai oslovili s nabídkou sponzoringu, jedna z věcí, kterou přinesli na stůl, byla možnost přiletět a mít volnou ruku pro natáčení Gymkhana videa v Dubaji. Ta nabídka byla skvěla, zvláště pro to, že už jsem spoustu let přemýšlel o Dubaji jako skvělé lokalitě pro nějaké natáčení. Samozřejmě jsem nabídku okamžitě přijal. Skutečnost, že díky nám byla teprve podruhé v historii uzavřena hlavní dubajská silnice Sheik Zayed Road, která byla předtím uzavřena jen z důvodu návštěvy prezidenta Bushe v roce 2008, že jsme měli přístup ke zcela uzavřené ranveji se 747čkou a mohli jsme natáčet v Burj Parku, který je součástí nejvyšší budovy světa (Burj Khalifa), je naprosto úžasná. Nyní je skvělý čas na to, abych mohl říci obrovské srdečné poděkování lidem z Dubaje za to, že nám umožnili realizovat toto skvělé video, takže děkuji!“

Už se nemůžete dočkat? Tak si to pusťte!

Read more

Local News