Kam vzít partnerku na dovolenou? Víme to

Share

Také toužíte po tom, vyrazit se svou partnerkou na letní dovolenou? Pokud ano, stále není na výběr dovolené pozdě. Právě naopak. Aktuálně je ideální doba pro to, začít se zajímat o možnosti dostupných zájezdů.

Rozhodně totiž potěší široký výběr last minute. Tedy těch termínů, u kterých se pomalu ale jistě blíží jejich odlet. A proč je koupit? Důvod je jasný, a to hlavně úspora ceny. Výjimkou nemusí být ceny, které jsou až o několik desítek procent nižší, než v případě klasické ceníkové ceny. Můžete si tak dopřát luxus, na který byste za standardních podmínek peníze neměli.

Stačí k tomu jediné – koupit zlevněný zájezd dříve, než ostatní.

Jaké destinace patří k nejlevnějším?

Pokud je cena hlavním faktorem, podle kterého se budete rozhodovat kam vyrazit, rozhodně nezapomínejte také na správnou volbu destinace. Jsou takové, které jsou obecně drahé, a potom takové, které naopak nejlevnější.

A do této skupiny patří třeba: Egypt, Turecko, Tunisko

Tím ale možnosti nekončí, jelikož stejně tak můžete zůstat i na evropském kontinentě a vybrat dovolenou, kam lze vyrazit letadlem, autobusem nebo autem. Možností je nejvýhodnější dovolená Bulharsko. A pokud máme být konkrétní a zmínit dvě prestižní destinace, rozhodně nezapomeňte na Slunečné pobřeží, popřípadě také na Zlaté písky. Víte kam do Egypta?

Obě určitě nezklamou.

Jste rádi svým pánem? Jeďte autem

Jak jsme zmínili, vyrazit na dovolenou lze různými dopravními prostředky. Pokud chcete být svými pány a mít možnost vyrazit na výlety do okolí, určitě zvolte auto.

Nezapomínejte ale na nutnost jeho kontroly před samotnou jízdou. Stejně tak je dobré zaměřit se na koupi různých doplňků. Nejlepší jsou v daném směru protivětrné okenní deflektory. Na první pohled drobnost, ale velmi užitečná.

Při otevřeném okně za jízdy eliminují výrazné foukání vzduchu, stejně jako zamezí nadměrné tvorbě hluku. Pokud nemáte nebo nepoužíváte klimatizaci, jsou doslova nezbytností.

Read more

Local News