Kam jet sám na dovolenou 2016?

Share

I když vám nevadí, že jste single, v období dovolených přemýšlíte, zda kvůli tomu na dovču jet nebo radši zůstat doma. My jsme jednoznačně pro single dovolenou!

Oddechnete si, odpočinete, a to, že budete sám může být koneckonců ještě velká výhoda!

Dovolená 2016 podle svého gusta

Když jste sám, nemusíte se nikomu podřizovat. Jedete si sám na sebe, nikdo vám nekazí plány svými odlišnými očekáváními. Prostě to bude dovolená bez kompromisů, kdy budete veškerý čas a peníze investovat jen do sebe a svého odpočinku, zábavy, drinků a jídla…

Vydržíte to sám se sebou?

Nejste si jistý, zda mimo domov vydržíte? Společnost si budete dělat přece jen vy sám! Doporučujeme otestovat to ještě před koupí letenek. Pro začátek zkuste vyrazit sám na celodenní výlet nebo k vodě.

Když to zvládnete, máte víceméně jasno v tom, že single dovolená nebude průser. 

Čtěte také:  Všude dobře, doma nejlíp

Kam na dovolenou 2016 vyrazit?

Výběr destinace pro svou dovolenou dobře zvažte. Důležité je ujasnit si, co od dní volna očekáváte a také své možnosti. Není řeč jen o financích, ale i o jazykové vybavenosti, kterou oplýváte. V cizině budete odkázaný sám na sebe.

pexels-photo (6)

Láká vás sexuální turistika? → Thajsko

Jedete na moto? → Alpy

Chcete se vykoupat v moři a bez problémů se dorozumět v češtině? → Chorvatsko

Milujete nekončící párty? → Ibiza

Čtěte také: Dovolená bez erotického dusna? Zjistěte, kde bikiny odhodit nelze!

Má to svoje výhody!

Cestování o samotě může být mnohem lepší než v páru s háklivou, drahou a náladovou partnerkou. Snadněji se seznámíte, snadněji se ubytujete, všechno bude levnější, víc toho poznáte a nikdo vás nebude brzdit. Návštěvě vysněných míst už nebude nic a nikdo bránit!

Čtěte také:  The Rise of Europe – ty největší bonbónky Evropy

Co , když to sám nedáte?

Jste přesvědčeni, že se sebou nevydržíte ani dva dny, natož pak ten týden? Jsou tu ještě další možnosti. Mnohé cestovky pořádají tematické zájezdy pro single a nezadané. Hlásí se hlavně ženy, takže o pozornost nebudete mít nouzi. Další variantou jsou aplikace, přes které se dají najít parťáci a spolucestovatelé snad v každé zemi. Stačí zadat místo, čas a vaše představy o společnosti.

Čtěte také: Cestujte a množte se! Udělejte to pro svou mámu 

Read more

Local News