K pevnému zdraví a prevenci nemoci pomocí mladého ječmenu

Share

Mladý ječmen je naprostá jednička, co se týče zdraví a přírodních produktů. Veškerý mladý ječmen se pěstuje bez pesticidů a jakékoliv chemie, takže výsledkem je skutečně výhradně bio produkt. Jde v podstatě o to, že rozemeleme rostlinku ječmene, která během klíčení a dozrávání načerpá obrovské množství nezbytných enzymů a vitamínů.

Pokud si tento prášek každý den dopřejeme, například ve formě nápoje, zajistíme si přírodní podporu organismu ve všech možných složkách těla.

K čemu mi vlastně mladý ječmen je?

Mladý ječmen působí snad na všechno, od tak zásadních věcí, jako je prevence vzniku rakoviny až po takové drobnosti jako je svěží dech. Velice zjednodušeně bychom si smysl ječmene mohli představit tak, že při jeho použití se dostává všude po těle, působí tedy na záněty v těle a uvolňuje z těla pryč všechny toxiny a nečistoty. Pomáhá i na alergie a posiluje imunitu vašeho organismu. Lidé, kteří často trpí na onemocnění chřipkou, angínou a podobně by si také před léčbou pomocí chemie a prášků měli vyzkoušet mladý ječmen.

Ječmen nezabere naprosto na každého, ale určitě vám alespoň v něčem uleví a především v žádném případě neublíží.

Kromě toho, že ječmen posiluje imunitu a organismus, může pomáhat i na psychiku, protože stimuluje nervový systém. Stres se v dnešní době stal epidemií, která se dá jen těžko léčit. Lidé jsou zavření v práci nebo doma u počítače či televize. Ječmen vám jednoduše zajistí kousek přírody každý den a již od rána se stará o to, aby vaše tělo nestrádalo na nedostatek vitamínů a podobně.

Zelený ječmen je vyhledáván i u lidí, kteří se snaží zhubnout. Samozřejmě bez pohybu a vhodného stravování, ani ječmen nepomůže. Ovšem pokud děláte vše správně, ale nevidíte výsledek, často je problém v tom, že je vaše tělo zanesené a právě s tím vám mladý ječmen pomůže.

Pozor!

Mladý ječmen ovšem má i jedno riziko. Jde o proces, který vám z těla odstraní všechny záněty, infekce, toxiny a podobně, takže to s ním nesmíte hned ze začátku přehánět. První dny byste si neměli dávat plnou dávku, protože to pak končívá chřipkou. Tělo totiž reaguje okamžitě a vyplaví takovou dávku škodlivin, že to organismus oslabí a vy pak onemocníte. Ovšem žádné strachy, protože tohle se stane jen při špatném užívání a jen na začátku.

Ječmen se stal hitem, takže se samozřejmě našla i řada lidí, kteří jej zneužívají. Dávejte si tedy pozor na to, od koho si ječmen kupujete a raději věřte lékárnám nebo prověřeným značkám. Navíc ještě vždy čtěte složení.

Pokud na etiketě najdete něco, co není přírodního původu, například konzervanty a podobně, pak se nejedná o mladý ječmen a výrobek nekupujte.

Read more

Local News